header foto header foto
 

vacatures_materialencommissie

Gezocht: Vrijwilliggers voor materialencommissie

De waarde en de hoeveelheid materialen om wedstrijden te spelen en te trainen zijn groot. Door het oprichten van een materialencommissie (MC) voor komend seizoen, willen we spel-, trainers en keeperamaterialen beter gaan beheren.De materialencommissie werkt zelfstandig maar maakt deel uit van de Technische Commissie (TC).

We zijn op zoek naar meerdere enthousiaste leden die hierbij willen helpen bij het invullen van de volgende deeltaken:

Commissaris Materialencommissie

Je geeft leiding aan de materialencommissie, waarmee je overleggen organiseert, voorzit en de commissieleden ondersteunt. Als lid van de TC neem je zelf deel aan ca 4 TC overleggen. De taak is vooral administratief en organiseren. Deze taak is gedurende het gehele seizoen, gemiddeld 2u per week.

Beheerder keepersmaterialen (2)

Samen met een ander beheerder beheer je de keepersuitrustingen van alle keepers van HC Haarlem. Dit betekent uitreiken, innemen, (laten) repareren, afvoeren en aanschaffen van nieuwe keepers­benodigdheden. Voor het overzicht en traceerbaarheid werk je met de module MATS van het beheerprogramma LISA. Deze taak is vooral intensief bij aanvang en einde seizoen.

Beheerder wedstrijd en trainingsmaterialen

Je beheert alle wedstrijd- en trainingsmaterialen van HC Haarlem. Het gaat om pylonnen, coachtassen, ballen, etc. en komt neer op uitreiken, innemen, (laten) repareren, afvoeren en aanschaffen van nieuwe benodigdheden. Voor het overzicht en traceerbaarheid werk je met de module MATS van het beheerprogramma LISA. Deze taak is vooral intensief bij aanvang en einde seizoen.

Beheerder gevonden materialen

Elk weekend blijven er materialen en kleding achter op onze club. Je registreert deze materialen, helpt met terugbezorgen en een bewaarperiode. Na te bepalen tijd worden ze ten gunste van ons materialenbudget te koop aangeboden. Deze taak is gedurende het gehele seizoen, gemiddeld 2u per speelweek.

Meer info? Neem hiervoor contact op met: [email protected]

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473