Praatje van de week

Tennis bij Hockeyclub Haarlem! 

Lijkt het u leuk om naast hockey ook een tennisballetje te slaan? Dit kan bij HC Haarlem! U kunt bij ons terecht voor een heel zomerseizoen, maar af en toe los een baan huren kan ook. 
Interesse? mail voor de tarieven naar tennis@hchaarlem.nl of neem contact op met mw. C. van Gennip (023-5336449)

Foto van de week

vacatures_jeugdcommissie
Jeugdcommissie zoekt hulp
 
De Jeugdcommissie van HC Haarlem organiseert -naast het hockey, al jarenlang diverse activiteiten voor alle jeugd van de club. Onze doelstelling is om voor elke leeftijdsgroep gedurende het hockeyseizoen een leuk evenement op te zetten De meesten van jullie kennen ons befaamde Herfstkamp voor de D-jeugd, maar daarnaast wordt er nog veel meer georganiseerd, zoals bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, de E-dag en de C-nacht. Om dit te kunnen organiseren en continueren zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen helpen.
Het is niet nodig om actief lid te zijn van de jeugdcommissie, maar we zoeken wel mensen die zich voor wat langere tijd willen inzetten om een enkele activiteit te helpen organiseren. Onder het mom: vele handen maken licht werk. Zonder de hulp van vrijwilligers gaat ons het niet lukken om alles te blijven organiseren zoals we dat in het verleden hebben gedaan. Het zou daarom fantastisch zijn als jullie massaal reageren op deze oproep. Wie komt de jeugdcommissie versterken? Wij zijn van mening dat we met de inzet van iedereen, een nog leukere hockeyvereniging worden, waarin we onze jeugdleden meer kunnen bieden en op deze wijze hun betrokkenheid bij de club stimuleren. Mocht je meer informatie willen over wat er precies van je verwacht wordt, mail me.
 
Rein Kuiper Voorzitter Jeugdcommissie
 

Advertenties

Hoofdsponsor

Kledingsponsor

Stersponsor

Bordsponsor

Sponsor