header foto header foto
 

trimhockey

Trimhockey bij Hc Haarlem

Trimhockey is een sportieve en recreatieve vorm van hockey, bijna iedereen kan en mag meedoen. Leeftijd, man of vrouw, conditie of niet en de mate van hockeyervaring zijn niet zozeer van belang. Sportief bezig zijn, gezelligheid en socialiteit staan absoluut centraal. Het gaat erom dat iedereen aan bod komt en zo een leuke sportieve avond heeft. Mannen en vrouwen spelen door én met elkaar.

Hockeyclub Haarlem heeft al jaren een zeer enthousiaste en grote actieve groep trimhockeyers. Bij trimhockey ligt de focus op het samen spelen, met elkaar allerlei hockey-oefeningen uitvoeren en de trainingen als een ontspanning ervaren. Er zijn bij HC Haarlem twee trimhockey avonden: op maandagavond (beginners/semi-beginners en gevorderden) en op donderdagavond (semi-beginners/vergevorderden). Op maandagavond begint het om 20:00 en op donderdagavond om 20:30. Beide trainingen duren 2 uur. Na een rustige en gedegen warming-up met inspelen wordt de groep gesplitst en nemen twee enthousiaste trainers de groep mee in de training.

Als je na de training nog energie over hebt en/of zin hebt, kun je natuurlijk nog met elkaar een drankje drinken in ons mooie clubhuis. Maar trimhockey biedt je bij HC Haarlem nog veel meer, als je dat wilt:

Extra activiteiten
Naast de trainingen heb je als trimmer ook de mogelijkheid mee te doen aan tal van activiteiten. Bv. een trimtoernooi(en) in het land, het Hc Haarlem Familietrimtoernooi (meestal aan einde van het seizoen) met eventueel je kind(kinderen), de maandelijkse minitrimtoernooitjes en onderlinge wedstrijden.

Hc Haarlem heeft ook 2 mixed-trimteams die aan een speciaal opgezette "trimcompetitie” meedoen. Aan het begin van het seizoen kun je je daarvoor aanmelden. Het is een competitie van ca. 10 wedstrijden per seizoen en tegen andere trimteams van clubs uit de regio. Daarbij gaat om het sportieve spel en niet zo zeer om de winst. Er wordt ook niet een stand bijgehouden. Deze wedstrijden zijn op een maandagavond, zowel uitspelend of thuisspelend. Uiteraard wel in het officiële Hc Haarlem tenue.

Daarnaast organiseert de Trimafdeling van HC Haarlem eens per seizoen een eigen 11 tegen 11 trimtoernooi met elk jaar weer een ander thema. Eens per maand wordt er ook een 7 tegen 7 minitrimtoernooi gespeeld met 4 teams. Deze activiteiten vinden veelal op de maandagavond plaats.


Iedere trimmer kan zo zelf bepalen hoe intensief hij of zij invulling wil geven aan het trimhockey.
Kosten: kijk op de website www.hchaarlem.nl onder vereniging-algemene info-lidmaatschap.


Aanmelden als trimlid
Om trimlid te worden meld je je aan via de website van Hockeyclub Haarlem door invulling van het elektronisch inschrijfformulier. Dat vind je hier.

Wil je meer informatie over de activiteiten van de trimgroep, dan kun je bij de coördinatoren terecht.

Maandagavond: Donderdagavond:

Tessa Scheffer Annette Mariman

[email protected] [email protected]


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473