header foto header foto
 

Voorzitter

Welkomstwoord van de voorzitter

Hartelijk welkom op de website van de Hockeyclub Haarlem, de vereniging die momenteel aan ruim 1100 sporters in de regio Zuid-Kennemerland de gelegenheid biedt hun sport te beoefenen. 'HC Haarlem' is een hockeyclub met een rijke historie. In 2012 vierden wij ons 80-jarig jubileum. Voor een uitgebreider historisch overzicht verwijs ik naar de rubriek Historie.

Wat bieden wij u?
Een prachtig nieuw clubhuis (2009) met moderne snufjes, een goed toegeruste keuken en bar, een grote verblijfsruimte, kleedkamers met douches en toiletten, een vergaderruimte, kortom, een juweel van een clubhuis. met aan de voorzijde een breed overdekt bordes met uitzicht op de velden, waar het vaak goed toeven is en de wedstrijden goed te volgen zijn.
Allereerst kunt u bij ons hockeyen. Wij beschikken permanent over één water-kunstgrasveld (aangelegd in 2016) en 2 zand-kunstgrasvelden. Geregeld maken wij gebruik van het naastgelegen (zand-)kunstgrasveld van de korfbal-club. Hier wordt door de week ´s middags en ´s avonds getraind, en in het weekeinde spelen de jeugd- en seniorenteams er hun competitiewedstrijden.

Naast de hockey-accommodatie beschikken we over zes tennisbanen (zes kunstgrasbanen, aangelegd in mei 208)) waarop, dankzij de wedstrijdverlichting, tot laat op de avond kan worden getennist.

Al onze hockeytrainers hebben een KNHB-diploma. Onze eerste mannen- en vrouwenelftallen spelen in het seizoen 2016-2017 in de tweede respectievelijk eerste klasse van de KNHB, en diverse jeugdelftallen komen uit in de hoogste klasse van hun leeftijdscategorie.
Bij HC Haarlem is er ruimte voor zowel prestatiehockey als recreatiehockey, en, niet te vergeten, het bijbehorende plezier.
Al met al kunnen we spreken over een volwassen en gezonde vereniging, die wordt gedragen door een groot aantal vrijwilligers.

Op onze website proberen we zo goed mogelijk weer te geven waar onze vereniging voor staat. Ik wens u veel plezier tijdens uw digitale bezoek, en ik nodig u uit om eens langs te komen op ons sportcomplex aan de Vergierdeweg te Haarlem. Kom eens kijken naar datgene wat deze website u belooft.

 

Raymond Daniëls
voorzitter

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473