header foto header foto
 

Meisjes E2 - HV Myra ME3

Gespeeld op: 7-10-2017

Op een grijze herfstochtend mochten de meiden in het thuisstadion aantreden tegen de meiden van HV Myra. Na een prima warming up van de coaches Trix en Rosa volgde de afslag van de wedstrijd stipt om 9.30 uur. Onder het genot van de ‘nieuwe’ koffie en cappuccino stond ook het publiek weer enthousiast langs de lijn.

De tegenstanders begonnen voortvarend en voordat de wedstrijd goed en wel begonnen was, kwam een van de Myra’s alleen voor het doel en scoorde direct de 0-1. Oeps, dat was niet volgens het strijdplan van de coaches. Vlak daarna nog een grote kans van Myra, maar onze keeper Evy wist een doelpunt met een fraaie trap tegen de bal te voorkomen.

Daarna kwamen onze meiden steeds beter in de wedstrijd. Er werd goed naar voren gespeeld en goed doorgezet wat resulteerde in een fraaie 1-1 door Karlijn. Nu kwamen de meiden op stoom en dat eerste doelpunt smaakte naar meer. De wedstrijd begon zich steeds meer af te spelen op de helft van de tegenstander. Er werden ballen onderschept, er werd geknokt voor de bal, er werd gelopen en het duurde niet lang of Tess maakte uit een rebound van haar eigen bal een fraaie 2-1. Vervolgens zagen we de meiden goed doorspelen en na een mooie interceptie op het middenveld volgde een strakke flatch naar voren en Tess wist deze fraai af te maken. Ruststand 3-1.

Inmiddels was het begonnen met regenen. Een beetje? Nee hoor, op het waterveld werd het bijna waterpolo. Maar in de 2e helft lieten de meiden zien zich niet uit het veld te laten slaan. De inzet van de eerste helft werd onverminderd doorgezet en Tess was met nog twee doelpunten de absolute topscorer van vandaag. Maar niet alleen Tess verdient een compliment, Evy stond goed te keepen en voorkwam verdere scores van de tegenpartij. Ook alle andere meiden in het veld hebben het prima gedaan. Trix, Rosa en de verzopen ouders langs de klant hebben genoten van een mooie pot!

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
!Oefenwedstrijd Bennebroek ME2
Pinoké ME3
HC Athena ME4
HIC ME2
Hockey Vereniging Mijdrecht ME1
Pinoké ME3
MHC Castricum ME1

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473