header foto header foto
 

Hockey Vereniging Mijdrecht ME1 - Meisjes E2

Gespeeld op: 30-9-2017

Wedstrijdverslag Meisjes ME2 – Mijdrecht ME1

 

We mogen lekker vroeg verzamelen bij de Bison; 8.15 uur. Iedereen is op tijd, dus een paar minuten later rijden we richting Mijdrecht. Best een eindje rijden! Maar we hebben het gezellig in de auto.

In Mijdrecht aangekomen, wordt er koffie geregeld voor de ouders en de meiden gaan zich voorbereiden op de wedstrijd. Roos mag deze zaterdag keepen en had er al veel zin in.

Voor de wedstrijd werd er nog een mooie foto gemaakt;

De wedstrijd ging van start en meteen kreeg Roos veel ballen te verwerken. Wat ging dat goed! De verdediging deed ook goed zijn best! Je zag dat Mijdrecht een geolied team was en de eerste helft werd er gescoord door Mijdrecht. Haarlem had nog wel een paar kansen, maar helaas ging de bal niet in de goal.

In de rust werd de tactiek besproken samen met coach Rosa. De meiden namen wat te drinken en fruit. Ze waren weer klaar voor de tweede helft!

Die begon gelijk heel goed, Maud scoorde een prachtige goal. Haarlem was heel erg blij, helaas was dit van korte duur… Mijdrecht scoorde snel 2-1 en snel daarna 3-1 en de 4-1 volgde rap. Haarlem kreeg door dat er een meisje van Mijdrecht bij de goal van Haarlem stond te wachten op de bal en zij werd hierna goed verdedigd. Haarlem kreeg wat meer kansen, maar ondanks de mooie acties ging de bal er niet in. De keeper van Mijdrecht deed ook goed haar best! Mijdrecht kreeg op het laatst nog 2 kansen waar zij ook gebruik van maakte (5-1 en 6-1). Net voor het fluitsignaal kreeg Haarlem nog wat spannende momenten en kansen, Inge had een paar mooie schoten op het doel. Jammer genoeg werd er niet uit gescoord!

Het was een spannende partij! En iedereen bleef vol goede moed doorgaan!

Na de wedstrijd hebben we nog lekker limonade gedronken met de tegenstanders en niet lang daarna weer gezellig in de auto terug naar Haarlem.

Tot volgende week allemaal!

Andere verslagen

Tegenstander Datum
!Oefenwedstrijd Bennebroek ME2
Pinoké ME3
HC Athena ME4
HIC ME2
HV Myra ME3
Pinoké ME3
MHC Castricum ME1

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473