header foto header foto
 

Pinoké ME3 - Meisjes E2

Gespeeld op: 9-9-2017

Wedstrijd  Amstelveen Pinoke HC Haarlem 9 september

Wat een heerlijke tijd en energie op de vroeg ochtend bij de Bison bowling. De dag begon met stort regen, maar dat mocht de pret niet drukkenJ. De meiden hadden er zin in!!

In Amstelveen aangekomen, koffie geregeld voor de coaches en de wedstrijd kon van start gaan. Deze begon gelijk goed met een prachtige verdediging van Maud, opgevolgt door een mooi doelpunt wat gestopt is door keeper Tess. Wat een spirit zat er in de wedstrijd. Af en toe moest het geluid wat harder door een vliegtuigje dat overvloog, maar dat was prima te handelen!

Nadat de eerste helft voorbij was, met 1-0 voor Pinoke, hadden we even 5 minuten tijd voor fruit, want de volgende ploeg was al aan het inlopen voor de wedstrijd die na ons kwam. De tweede helft begon direct in een sneltein vaart met een bijna doelpunt van Karlijn, ja ja ze stonden op scherp. Hierna een mooie poging van Evi en frederique maakt het doelpunt af en het werd 1-1. Wat een toppers!!

Wat spelen ze goed naar voren en Pinoke werd steeds stiller aan de kant, niet iets wat deze club gewend is. Roos maakt een mooie 2-1 en hop het derde doelpunt van Evi is een feit, 3-1

De wedstrijd werd afgesloten met een mooie actie van Karlijn en Maud maakt het een 4-1. Gefeliciteerd meiden, heerlijk gespeeld en Tess de keeper heeft vier ballen gestopt van de tegenpartij.

Jullie zijn toppersJ

Andere verslagen

Tegenstander Datum
!Oefenwedstrijd Bennebroek ME2
HC Athena ME4
HIC ME2
Hockey Vereniging Mijdrecht ME1
HV Myra ME3
Pinoké ME3
MHC Castricum ME1

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473