header foto header foto
 

!Oefenwedstrijd Bennebroek ME2 - Meisjes E2

Gespeeld op: 2-9-2017

Zo. Dat was even schrikken. Na 6 weken wekkerloos wakker worden, ging 'ie vandaag weer. En wel om 07.00 uur! Tijd om even rustig wakker te worden was er niet, want in de kamer boven ons leek het wel of er een stel olifanten aan het rondstampen waren. Om 07.02 stond Carlijn, helemaal in tenue (vandaar die herrie :-)) naast ons bed. "Vandaag is de eerste wedstrijd en ik sta keep! Kom op, opstaan, we moeten zo bij de Bizon zijn. We mogen echt niet te laat zijn, want wij rijden. En oh mama, had je eigenlijk wel extra fruit gekocht gisteren?". Afijn. Het sportseizoen is weer begonnen en Carlijn kon overduidelijk niet wachten! Net zo als alle andere meiden die vandaag speelden, want zo'n eerste wedstrijd met een nieuwe teamsamenstelling en met de eigen coaches Trix en Rosa erbij, is toch wel extra spannend.

Met de meiden verspreid over 2 auto's (trouwens een super leuk initiatief om zoveel mogelijk meiden bij elkaar in een auto te proppen) ging het richting Bennebroek. Natuurlijk was ook ons nieuwe HCH-lid Loisa erbij (nogmaals van harte welkom Loisa!) en ook zij kon niet wachten om de eerste wedstrijd te gaan spelen. 

In het zonnetje werden er nog wat regels doorgenomen met de coaches (ik heb geprobeerd de foto toe te voegen, maar dat lukte mij niet), en daarna ging de wedstrijd van start. Er werd super goed en fanatiek gespeeld door beide teams. Iedereen was overduidelijk uitgerust na al die weken vakantie. Onze keep had het erg druk, want het spel speelde zich voornamelijk op onze helft af. Na 20 minuten viel het eerste doelpunt voor Bennebroek. Dat was erg leuk voor hen, maar toch wel een beetje balen voor ons. Na 25 minuten zit de eerste helft er op en staat het dus 1-0. Even wat fruit eten, drinken en peptalks aanhoren.

De tweede helft is een stuk spannender want onze meiden zijn wat vaker aan de andere kant te vinden. Helaas komt het niet tot een doelpunt maar gestreden wordt er wel. En dan, nadat de scheidsrechters al een aantal keer gefloten hebben voor wat shoots, valt er echt letterlijk in de laatste seconde nog een doelpunt. Voor Bennebroek.... Aiiii....2-0 verloren deze eerste (oefen)wedstrijd.

Na het handjes schudden wordt er nog even nabesproken met Trix en Rosa, wat gedronken in de kantine en dan weer terug in de auto's waar er gezellig gekletst wordt over van alles en nog wat (behalve de wedstrijd).

Het was een super gezellige eerste wedstrijd, de meiden hebben fantastisch gespeeld en hebben helemaal zin in dit nieuwe hockeyseizoen. Heerlijk!

Fijn weekend allemaal en tot woensdag :-).

 

(verslag geschreven door de ouders van Carlijn)

 

 

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Pinoké ME3
HC Athena ME4
HIC ME2
Hockey Vereniging Mijdrecht ME1
HV Myra ME3
Pinoké ME3
MHC Castricum ME1

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473