header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Kom jij het team Barhoofden versterken?

Nieuws afbeelding 18-4-2024

Wil je iets doen voor de club, maar je weet niet precies wat, meld je dan aan als barhoofd!

Dit is een team uit spelers vanaf 18 jaar en ouders van jongere spelers, die 3-4 keer per seizoen de handen uit de mouwen steken om ervoor te zorgen dat onze bar op en top erbij staat. Met zicht op het volgende seizoen en de helemaal vernieuwde bar wordt dit een extra leuke taak!

 

Hoe vaak wordt je ingezet als barhoofd?

Als barhoofd draai je slechts twee keer per seizoenshelft een shift van vier uur.

Deze shifts zijn normaal gesproken op zaterdag van 8.00-12.00 uur, van 12.00-16.00 uur of van 16.00-20.00 uur en op zondag van 9:00 tot 12:00 uur of van 16:00 tot 20:00 uur. Je mag hierbij persoonlijke voorkeuren aangeven.

 

Wat doe je?

Als barhoofd ben jij een expert rondom de keuken en de bar. Bij de vroege shift ben je verantwoordelijk voor het openen van het clubhuis en voor het opstarten van de bar. Bij de laatste shift zorg je samen met de ouders die de bardienst doen dat de keuken en bar weer netjes achtergelaten worden en sluit je af.

 

Tijdens de dienst begeleid je de ouders die bardienst hebben en beantwoord je hun vragen. Daarbij hou jij in de gaten dat alle taken die wij als team met elkaar afgesproken hebben gedaan worden (afhankelijk van het tijdstip kan dat omvatten: uitpakken van de boodschappen, wasje draaien met de handdoeken, iets schoonmaken, melk in het koffiezetapparaat verschonen of legen enz.).

 

Wanneer kan ik starten?

Per direct! In het begin zal je 1-2 keer met een ervaren barhoofd ingedeeld worden om mee te werken. Daarnaast krijg je een goede handleiding en zijn alle barhoofden met elkaar in een appgroep in contact om bij vragen te helpen.

 

Om na de zomervakantie een vliegende start met een volledig team barhoofden te kunnen garanderen is het ook fijn om nu te starten en alvast van de experts te leren.

 

Lijkt het je wat?

Meld je aan bij [email protected]