header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Gezocht: Bestuurslid Clubcultuur

Nieuws afbeelding 15-1-2024 Onze club is aardig in beweging. Meer dan 10 nieuwe barhoofden, veel nieuwe gezichten in allerlei verschillende commissie, drie nieuwe bestuursleden, uiteraard Flip het Clubhuis, en zo kunnen we nog even doorgaan. Dit betekent nieuwe idee├źn en heel veel positieve energie. 

We zijn hier enorm blij mee. Maar we willen het hier niet bij laten. Dit willen we vasthouden. Daarom zijn we op zoek naar een Bestuurslid Clubcultuur. Dit is een nieuwe bestuursfunctie die je zelf nog invulling mag gaan geven.Vragen zoals wat voor club willen we willen zijn, wat voor club we nu zijn, en wat er allemaal voor nodig is om de brug te slaan naar de toekomst, dit is bij uitstek het domein van het Bestuurslid Clubcultuur. In het bedrijfsleven zie je zo nu en dan de Chief Culture Officer en dit is eigenlijk precies waar we naar op zoek zijn. 

Maak je geen zorgen, dit hoef je niet alleen te doen. We hebben namelijk al veel commissies die allerlei mooie dingen doen voor de club. De kunst is echter om al die activiteiten te verbinden, zodat 1+1=3 wordt. 

Dus draag jij onze club een warm hart toe? Vind je het leuk om creatief, inspirerend en verbindend bezig te zijn? En heb je zin om de clubcultuur binnen HC Haarlem naar een hoger plan te trekken? Dan zoeken we jou! 

Stuur een berichtje naar [email protected] en dan spreken we je snel.

Met sportieve groet, 
Het bestuur

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]