header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Status update nieuwe vrijwilligers

Nieuws afbeelding 19-5-2023

Beste HC Haarlemmers,

 

We zijn ontzettend blij dat n.a.v. onze ‘brand’ mail van een paar weken geleden een aantal van jullie zich als vrijwilliger hebben aangemeld! De vacatures voor secretaris, bestuurslid wedstrijdzaken, de ledenadministratie, social media, de sponsor- & zaalcommissie, bar inkoper en algemeen lid barcommissie zijn ingevuld. Dank aan diegene die zich aangemeld hebben, we zijn ontzettend blij met jullie!!

 

Nu nog de laatste paar vacatures…. Hiervoor geldt dezelfde dringende oproep. Om komend seizoen zonder extra contributie of met minder activiteiten te kunnen draaien, hebben we ook vrijwilligers voor deze vacatures nodig!!

 

We zijn dringendop zoek naar een bestuurslid technische commissie jeugd, twee planners voor de barcommissie, een planner voor de scheidsrechtersplanning op zaterdag en twee extra leden voor de communicatiecommissie (tekstschrijver, dtp-er, extra personen voor de social media).

 

Klik hier voor een overzicht van deze en alle overige vacatures. We vertrouwen erop dat we ook deze laatste vacatures met vrijwilligers in kunnen vullen voordat we dit huidige seizoen afsluiten.

 

We zien graag je aanmelding tegemoet via een reactie op de vacature, via [email protected] of via [email protected].

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur