header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Gezocht: Twee vrijwilligers voor de scheidsrechters planning

Nieuws afbeelding 3-5-2023

Binnen de scheidsrechters commissie zijn we op zoek naar twee vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het indelen van scheidsrechters op de zaterdag.

Het is heel fijn als een juiste niveau scheidsrechter is ingedeeld bij een wedstrijd. En dat regelen we vanuit de scheidsrechters commissie. Wil je best iets doen voor de club maar heb je wel of juist helemaal geen verstand van Hockey? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Het gaat om het inplannen van scheidsrechters via het systeem LISA en om de communicatie rondom deze planning (via de zaterdagscheids inbox). Dit kan vanaf je eigen computer gedaan worden. De scheidsrechterscommissie heeft hiervoor een mooi systeem ontwikkeld waardoor het niveau van de wedstrijd zo goed mogelijk aansluit bij de ervaring van de scheids. Daarnaast geeft de club mogelijkheden voor elke scheids om door te groeien.

Omdat het werk momenteel door 1 persoon wordt gedaan is dat teveel. Met 2 of 3 is dit werk makkelijker te dragen. Ideaal zou zijn om 1 iemand voor elke categorie te vinden (O12, O14, O16/O18).

Voor meer informatie of even een gesprek voor meer informatie kun je contact op nemen met Els via [email protected]

Sportieve groet

De scheidsrechters commissie