header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Limonade ouders gezocht (woe & vrij)

Nieuws afbeelding 9-3-2023

Beste ouders/ verzorgers van onze jongste jeugdleden,

HC Haarlem is een mooie vereniging en daar zijn we trots op!

Net als bij zoveel sportclubs is HC Haarlem volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers.

We verwachten daarom van ieder lid of ouder van een spelend kind bij HC Haarlem dat zij hun steentje bijdragen aan onze vereniging, op welke wijze dan ook.

Binnen de hockeycultuur is het gebruikelijk om samen met je team en/of trainingsgenootjes na afloop van de training limonade of water te drinken. Door Corona is dit op de achtergrond geraakt, maar deze traditie willen we graag weer in ere herstellen. Niets is leuker dan op deze manier met elkaar de training af te sluiten.

Voor onze limonadepoule zijn we op zoek naar enthousiaste ouders/ verzorgers/ opa’s en/of oma’s die periodiek op woensdag- en/of vrijdagmiddag ons een handje willen helpen met het schenken van limonade/ water na afloop van de trainingen. Zeker nu het clubhuis mooi opgepimpt en gezelliger wordt, is het een feestje om er limonade/water te schenken!

Afhankelijk van het aantal mensen dat zich aanmeldt, zal het tot het einde van het seizoen om ongeveer 2 tot 3 bardiensten gaan. Aanmelden kan tot maandag 13 maart a.s. bij onze limonade coördinator: Suzanne van Veen via [email protected]

Let op:

Als je je opgeeft, dan wordt je vrijgesteld van de zaterdag bardienst!

Mochten er te weinig mensen zich aanmelden, dan zijn we helaas genoodzaakt om per trainingsuur (woe en vrij) een team verantwoordelijk te maken voor het schenken van limonade/ water na afloop van dat trainingsuur. Effectiever is het om het via de limonadedienst te regelen, dus we hopen op veel aanmeldingen :-)

Een sportieve groet,

mede namens het Bestuur,

De limonadedienst/barcommissie, Suzanne, Leonie & Marloes

 

Vind je het leuk om meer of andere vrijwilligerstaken voor de club doen kijk dan op onze website bij de vacatures. En volg je ons al op Instagram? We delen hier dagelijks het laatste nieuws!


Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]