header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Bezoek uit Oeganda en Malawi

Nieuws afbeelding 30-8-2022

Bezoek uit Oeganda en Malawi

Tijdens twee avonden zomerhockey hadden we bijzonder bezoek: Innocent en Gama uit Oeganda en Malawi speelden met ons mee! De heren zijn als coach actief bij Hockey Dreams Foundation en hadden de kans om een maand in Nederland veel (hockey)ervaring op te doen. Naast het bijwonen van wedstrijden op het WK, draaiden ze mee op het EK Parahockey, waren ze staf op SportWays en hadden ze een meeting bij de KNHB. Ook bezochten ze verschillende clubs, waaronder die van ons!

Gama: "It was great to see how things are run at HC Haarlem, how they make hockey enjoyable for everyone and organise friendly games and keep players fit. It was great to experience how players build confidence and how to use simple rules and game build up."

Hockey Dreams Foundation

Hockey Dreams steunt jongeren bij het realiseren van hun ambities voor een betere toekomst. Hockey is het middel; persoonlijke ontwikkeling het doel. De organisatie is actief in Oeganda, Zambia en Malawi.

  • Bijna 50 coaches zijn verantwoordelijk voor o.a. trainingen, kampen en hockeymateriaal. Zo doen jongeren op het veld vaardigheden en ervaring op, waarmee ze ook buiten het veld hun dromen waar kunnen maken.
  • Tegelijkertijd delen enthousiaste coaches zo hun passie voor hockey en hun levenslessen wekelijks met meer dan 2000 kids. Coaches zijn rolmodellen en bieden kinderen uit hun wijken een veilige en leerzame omgeving.
  • Hockey Dreams biedt zoveel mogelijk coaches een studiebeurs, zodat coaches terug naar school kunnen, hun diploma behalen en een vervolgopleiding kunnen doen.

Bovenop het vaste programma, nodigt Hockey Dreams elke zomer een aantal coaches in Nederland uit voor een uitdagende, leerzame en bijzonder leuke Hockey Dreams Trip.

Hockey Dreams steunen?

Word vrijwilliger bij Hockey Dreams of steun de coaches en activiteiten via een donatie.

Volg Hockey Dreams op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.

Steun als team of bedrijf Hockey Dreams met een team in de lokale Hockey Dreams League.

 

Voor meer informatie kijk op www.hockeydreams.nl of neem contact op met [email protected].

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]