header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Geef de stick door; Max Engelsman

Nieuws afbeelding 25-11-2021

Max Engelsman kreeg de stick door van Maurice Raasveld.

Wie is Max?

Mijn naam is Max Engelsman. ik woon al heel m’n leven in Haarlem en speel ruim 3 jaar bij HC Haarlem. Ik ben nu keeper van JA3 en ben ooit begonnen bij de JB3.

Waarom ben je gaan keepen bij HC Haarlem?

Ik ben gaan keepen, omdat het mij een hele interessante positie leek. Meer mensen zouden moeten keepen, omdat het een hele actieve positie is. Je verwacht dat niet, omdat je niet heel veel beweegt. Je zou eerder denken dat het een saaie positie is, maar je bent constant bezig met het besturen/coachen van een team. Juist dat coachende aspect en het houden van overzicht spreken mij heel erg aan!

Wil je ook vaste keeper worden? Of twijfel je nog? HC Haarlem heeft nu ook een heel nieuw keepersprogramma ontwikkeld. Super leuk om te doen! Kijk eens op de site voor meer informatie.

Wat betekent HC Haarlem voor jou?

HC Haarlem betekent voor mij een gezellige club, met leuke trainers. Waar veel gelachen wordt, maar ook hard getraind. Ik kijk vaak bij de wedstrijden van m’n broertje en zusje. Bij m’n broertje coach ik ook wel eens!

Wat wil je de lezers nog meegeven?

De meeste mensen weten niet dat ik vintage platen spaar. Ik vind dit super leuk om te doen en heb er al enorm veel! Wie weet heeft iemand nog wat liggen?

Tips voor HC Haarlem?

Een nieuw ballen kanon zou handig zijn ;))

Aan wie geef je de stick door?

Ik geef de stick door aan Simone Waijers. Simone is lid van de Sponsor Commissie, heeft mede Teddy Tip-in in het leven geroepen en is actief betrokken bij de club!

Foto by BAMOSconcepts


Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Postadres
p/a Roerdompstraat 20,
2025 CP Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]