header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Nieuwsbrief HC Haarlem - oktober 2021

Nieuws afbeelding 7-10-2021

Nieuwsbrief HC Haarlem oktober 2021

 

Berichtje van de voorzitter

We hebben er alweer 4 speelrondes opzitten en wat is het toch fijn om weer op én langs de velden te kunnen staan. Ook is het prettig dat we elkaar eindelijk weer in het clubhuis mogen treffen om gezellig wat te kunnen kletsen, eten en drinken. Ik hoop dat dit voorlopig zo blijft.

Afgelopen maand was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en hoewel de opkomst tijdens deze vergaderingen meestal relatief laag is, was het dit jaar wel heel laag. Ik wil de leden, die de moeite hebben genomen om naar de vergadering te komen, hartelijk danken voor hun aanwezigheid.

Tijdens deze vergadering hebben de leden ingestemd om Rogier Willems erelid te maken. Nogmaals van harte Rogier! Ook zijn tijdens de vergadering Jeroen van Dongeren en Joost Moerkerk toegetreden tot het bestuur en is Alex Been afgetreden. Alex is afgelopen zondag in het zonnetje gezet en is lid van verdienste geworden. Joost en Jeroen, veel succes gewenst!

Tot slot; komende zondag wordt het 2de waterveld feestelijk geopend na de wedstrijden van Dames en Heren 1 en ik hoop jullie allen daar te treffen.

Veel speelplezier en samen zijn we sterk!

 

Rogier Willems - Erelid

Tijdens de afgelopen ALV is Rogier Willems door de vergadering benoemd tot erelid van HC Haarlem! Rogier is dit jaar al 25 jaar vrijwilliger, menig lid heeft hem als trainer gehad, is door hem gecoacht ofheeft hem als scheidsrechter bij een wedstrijd gehad. Tegenwoordig kun je hem tegenkomen als trainer van de trimmers, scheidsrechter op de zaterdagochtend of als coach bij de JA3!

Vrijwilligers

We zijn heel blij dat de vacature voor de contributie eindelijk is vervuld! En na de vrijwilligersmarkt, tijdens onze 1ste Kick-Off, hebben maar liefst 4 ouders zich aangemeld voor de keepers- en materiaalcommissie. Ook hebben zich vrijwilligers gemeld bij de sponsor-, evenementen-, bar-, wedstrijd- en communicatiecommissie, dit is echt te gek!!

Helaas zijn er nog niet. Kijk op onze website voor de overige vacatures of geef je op voor de vrijwilligerspool voor incidentele klussen en/of activiteiten. #samensterker

Samenwerking Keepersschool EKA

Sinds de start van dit seizoen is HC Haarlem een samenwerking met EKA 4 Clubs aan gegaan. Met hen is een op maat gemaakt plan ontwikkeld, waarin onderscheid wordt gemaakt in de begeleiding en training van top- en breedtekeepers, evenals in de verschillende leeftijdscategorieën (niveau is leidend). Door energieke én leuke keeperstrainingen, met een grote focus op plezier, willen we de sport ‘keepen’ voor onze jongste jeugd- en jeugd (keepers) op deze manier aantrekkelijker maken. Deze trainingen worden geleid en begeleid door Nick Schreuder.

Herfst D-kamp

In de herfstvakantie (18-22 okt) vindt het jaarlijkse D-kamp weer plaats, hierdoor zijn er in deze week geen trainingen en is het terrein gesloten. De organisatie heeft er veel zin in! Heel veel plezier allemaal!

Teddy Tip-in

Tijdens onze Kick-Off hebben we hem al geïntroduceerd, maar nu is hij ook onze officiële mascotte: Teddy Tip-in. Teddy Tip-in is er geregeld op de zaterdag- en zondagochtend als de jongste jeugd en jeugd teams op het veld staan. Maar uiteraard ontbreekt hij niet op onze eigen HC Haarlem activiteiten. Teddy Tip-in kan ook worden ingehuurd bij diverse activiteiten, speciale teamgelegenheid of om gewoon mee op de foto te gaan. 

Voor meer info over de mogelijkheden of voor het maken van een afspraak kan je mailen naar [email protected] Wil jij ook eens in de huid van Teddy Tip-in kruipen, stuur dan ook een mailtje.

SuperSunday - opening 2e Waterveld

Op zondag 10 oktober wordt ons 2e waterveld geopend. Dit leuke evenement vindt plaats na de wedstrijd van Heren 1 tegen Westerpark (aanvang wedstrijd 14.45u). We zien je graag!

Tennis

Wist je dat je bij HC Haarlem ook kunt tennissen? HC Haarlem beschikt over 6 kunstgrasbanen. Ben je geen hockeyer of vind je het lekker om tijdens de training van je kind zelf ook even sportief bezig te zijn? Dat kan op onze tennisbanen (naast veld 1). Om te kunnen tennissen hoef je geen lid te zijn van de hockeyclub. Iedereen is welkom (familie, vrienden, buren en andere sportievelingen)! De banen kunnen gehuurd worden per seizoen maar evt. ook per uur. De tennisbanen hebben een toplaag van kunstgras, beschikken over verlichting en je hebt, ook als er niet gehockeyd wordt, toegang tot ons complex.

De tarieven voor het winterseizoen (1 oktober 2021 t/m 31 maart 2022) zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur € 115,-

Zaterdag/zondag van 9.00-17.00 uur € 140,-

Maandag t/m zondag van 17.00- 23.00 uur € 155,-

Bovenstaande tarieven zijn voor 1x per week per baan.


Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van de banen en de tarieven stuur dan een mail naar[email protected].

Zomeravond hockey

Het zomeravond hockey was ook dit jaar weer een groot succes! Jong en oud, beginner en gevorderde, iedereen kon zijn/haar energie en plezier kwijt. Er werd goed en sportief gespeeld, de opkomst was ongekend groot en deze overtrof soms de 50 spelers. Van meerdere kanten klonken positieve geluiden. Dank aan de organisatoren: Rogier Willems en Frazer Sim!

 

Jeugdfonds Sport en Cultuur

We vinden het belangrijk dat iedereen moet kunnen sporten in de sport die hij/ zij leuk vindt, ongeacht zijn of haar budget. Samen met het Jeugd- en Volwassenfonds Sport en Cultuur is dit mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl

Teametentjes/-activiteiten op de club

Het is mogelijk om met je team voor óf na een training op de club (in het clubhuis) te koken en te eten of een leuke teamactiviteit te organiseren. Naast dat we dit ontzettend leuk vinden, juichen dit ook van harte toe. We verwachten wel van alle teams dat de boel weer netjes achtergelaten wordt.

Wil je hier met je team gebruik van maken, stuur ons dan via [email protected] een berichtje, dan weet je tevens zeker of er genoeg plek is.

Diverse acties

Er lopen op dit moment diverse acties om onze club te (onder)steunen:

•De Grote Clubactie: De lotenverkoop is in volle gang.

•de Rabo Clubsupport: Alle leden van Rabobank Haarlem-IJmond kunnen via de link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport stemmen op onze club.

Via je Rabobank app op je telefoon scan je de QR code en log je in. Je kan nu aan 3 verenigingen je stem uit brengen. Dit kan tot uiterlijk 24 oktober a.s.

Ons doel

Afgelopen seizoen hebben de senior leden nauwelijks kunnen hockeyen. De focus lag bij de jeugd, omdat zij mochten sporten. Nu willen we de senior leden in het zonnetje zetten door hen een clinic met aansluitende borrel aan te bieden.

•De 'Spaar voor je club' actie van de Plusmarkt (Marsmanplein): Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een sponsor punt. Sparen kan nog t/m 13 november.

•De 'Club is koning' actie van de Vomar: Spaar met je klant is koning kaart voor HC Haarlem. Onze clubcode is: HCHA2021

Doen jullie allemaal mee? alvast heel hartelijk dank! 

Al met al weer een hoop te melden dus! Mochten jullie vragen hebben n.a.v. deze nieuwsbrief, dan horen we het graag via [email protected].

Een fijne Herfst!!

Met sportieve groet,

Het Bestuur


Nog even voor de volledigheid de agenda op een rij:

 

Agenda

10 oktober: SuperSunday, Opening 2e waterveld

15 oktober: GEEN TRAININGEN

18-22 oktober: Herfstvakantie – GEEN trainingen

23 oktober: Halloween E/F jeugd

18-21 oktober: Herfst D-kamp

25 november: Start trainingen Jeugd en Senioren

30 oktober: Start herfstcompetitie (Jeugd)

21 november: TD

27november: Laatste competitieweekend

29 november: Start zaaltrainingen

va 22 november: Schoen zetten Jongste Jeugd

1 december: Sinterklaas

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Planning: Start van het nieuwe seizoen

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Postadres
p/a Roerdompstraat 20,
2025 CP Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]