header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Tweede Waterveld & Sponsoring

Nieuws afbeelding 21-5-2021

Tweede Waterveld & Sponsoring

Vanaf komende dinsdag wordt er gestart met de aanleg ons 2e waterveld. Hier hebben we allemaal hard aan gewerkt en zijn we heel blij mee!

Praktisch

De werkzaamheden duren ongeveer tot medio juli. We starten het nieuwe seizoen dus op twee watervelden! Afgelopen dinsdag hebben we het eerste bouwoverleg gehad met de aannemer en gemeente. Dit was een goed overleg. De komende week zijn er geen trainingen en hierdoor zal de aannemer een kickstart kunnen maken.

Het bouwverkeer zal via de parkeerplaats, hoofdingang en voor het clubhuis langs gaan. Vanaf de ingang van het terrein tot aan het veld worden er rijplaten neergelegd. Er wordt gewerkt van 8.00 tot 16.00 uur.

De aannemer is op de hoogte van onze trainingstijden (van 31 mei t/m 20 juni) en zal hier tijdens de trainingsdagen rekening mee houden. Wanneer de kinderen binnendruppelen voor training, worden de verkeersbewegingen door de aannemer geminimaliseerd. Dat neemt niet weg dat iedereen die het terrein op komt, goed moet uitkijken. Wij zullen hier als club ook op toe zien.

Wilt u hier bij het brengen en halen ook rekening mee houden? Een deel van de parkeerplaats is afgezet voor de aannemer en het bouwmaterieel.

Voor de tennissers: voor uw eigen veiligheid willen wij u vragen de afzettingen in de gaten te houden en indien nodig om het hockeyveld te lopen om de tennisbanen te bereiken.

Namens de sponsorcommissie

Veel dank aan al onze leden voor hun steun afgelopen jaar, maar ook aan onze trouwe sponsoren voor hun support! Voor komend seizoen zijn we alweer vol energie aan de slag met het werven van nieuwe sponsoren. Onderstaand de mogelijkheden voor komend seizoen;

Hoofdsponsor 2e Waterveld

Met het nieuwe waterveld dat er aan komt, zijn we op zoek naar een hoofdsponsor voor dit spiksplinternieuwe waterveld. Heb je interesse, neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Sponsor worden voor slechts 100 euro per jaar

Wist je dat je als ondernemer al sponsor kunt worden voor slechts 100 euro per jaar? Boot Belastingadvies & Administratie en VB Taxaties gingen je al voor. Je krijgt een jaar lang een logo met link op zowel de website van HC Haarlem als in de HC Haarlem app. Vooral de app is een onmisbare tool voor ouders, spelers, coaches, trainers en begeleiders.

De voordelen van sponsoring:

●Bereik onder jonge gezinnen uit Haarlem en omgeving

●Een hogere ranking in Google van jouw eigen website

●Sponsorbedrag vaak op te voeren als zakelijke kosten

●Een welbestede bijdrage aan het sportplezier van onze leden

 

Interesse? Stuur dan jouw logo, link en factuurgegevens naar: [email protected]. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Naast bannersponsoring bieden we ook andere sponsorpakketten aan. Denk aan een bord langs het veld, teamsponsoring of eventsponsoring. Of zelfs dus hoofdsponsor van het nieuwe waterveld. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bring a friend

Wist je dat jij ons ook kunt helpen bij de werving van sponsoren? Bijvoorbeeld door met jouw onderneming sponsor te worden, of je buurman, tante, vriend of zus te vragen om met hun onderneming sponsor te worden. Of wellicht wil je werkgever een bijdrage doen? Sponsor worden kan dus al vanaf 100 euro per jaar. En we zijn nog op zoek naar een hoofdsponsor voor het nieuwe waterveld. Voor het aanbrengen van ‘a friend’ hebben we een cool Waterveld pakket voor jou!

Tot slot

Ondanks dat we al gaan starten met de aanleg van het tweede Waterveld, kunnen we nog wel financiële steun hiervoor gebruiken. Dit zodat we niet al onze reserves aan hoeven te spreken. Dus weet jij nog een ludieke actie, heb je nog geen Waterveld pakket, heeft je auto een wasbeurt nodig of wil je nog een vrijwillige bijdrage doen, go for it!

En aan iedereen die zijn of haar steentje al heeft bijgedragen, nogmaals hartelijk dank!

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur

 

Nb. Vind je het leuk om iets voor de club te betekenen, check dan de vacatures op onze website.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]