header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Opzeggen? Doe het op tijd!

Nieuws afbeelding 1-4-2021

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van HC Haarlem,

Afgelopen hockeyseizoen is helaas voor niemand het hockeyseizoen geweest zoals we dit graag hadden willen zien. Gelukkig is er ondertussen meer mogelijk, maar het is natuurlijk niet zoals we gewend zijn en waar we hopelijk komend seizoen weer naar terug zullen keren. We willen iedereen bij deze nogmaals hartelijk danken voor het begrip en flexibiliteit waaruit de saamhorigheid van HC Haarlem eens te meer is bewezen.

Of we het resterende deel van het seizoen de hockeyactiviteiten zoals deze nu vorm hebben voort kunnen zetten én hoe het er na de zomer van 2021 uit gaat zien, is nu nog niet met zekerheid te zeggen. We hebben echter goede hoop dat het oude hockeyleven weer mogelijk gaat worden. Zodra we hier meer informatie over hebben, zullen we jullie dit direct laten weten.

We willen (en moeten) nu toch al vooruitkijken naar het volgende seizoen. Voor diegenen die volgend jaar niet meer bij HC Haarlem willen hockeyen is het van belang om tijdig het lidmaatschap op te zeggen. De uiterste datum waarop het lidmaatschap kan worden opgezegd is 1 mei 2021.

Het opzeggen van het lidmaatschap kan door een e-mail te sturen aan: [email protected](via de coach of begeleider is niet mogelijk!). De ledenadministratie stuurt vervolgens een opzegbevestiging. Houd dit dus ook goed in de gaten, pas na bevestiging is de opzegging in goede orde ontvangen en verwerkt.

Bij opzeggen na 1 mei zijn wij genoodzaakt het volledige contributiebedrag (seizoen 2021 - 2022) in rekening te brengen.

Opzeggen onder voorbehoud? Dat kan. Vóór 1 mei stuur je dan een email naar de ledenadministratie ([email protected]). Daarin geef je de reden van de opzegging en tot welke datum je uitstel vraagt.

Opzeggen onder voorbehoud geldt ALLEEN voor leden die wachten op uitslag examen & datum inloten studie. Opzeggen onder voorbehoud geldt NIET voor aanname bij een andere vereniging of wachten op de teamindeling. De penningmeester zal je verzoek tot uitstel in behandeling nemen. Uiterlijk 15 mei ontvang je bericht of het uitstel gehonoreerd wordt.

Maar natuurlijk hopen we jullie allemaal volgend seizoen gewoon weer te mogen begroeten bij HC Haarlem, waar we er met elkaar weer een mooi seizoen van gaan maken!

Let op:

Indien je reeds opgezegd hebt en hiervan ook een bevestiging hebt ontvangen, hoef je niets meer te doen.

Bovengenoemde procedure geldt niet voor leden die meedoen met selectietrainingen voor H1 of D1.

Met vriendelijke groet,

Myrtille Koerselman

Ledenadministratie HC Haarlem

 

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]