header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Nieuwsbrief HC Haarlem - februari 2021

Nieuws afbeelding 28-2-2021

Beste HC Haarlemmers,

 

Het bestuur is ontzettend trots hoe we dit seizoen samen sterker staan. Heel veel dank dat jullie de club zo’n warm hart toe dragen en de contributie hebben betaald ondanks dat we minder aanwezig kunnen zijn. HC Haarlem zijn we samen, dat bewijzen we meer dan ooit. Wij zijn ons er zeer van bewust dat het seizoen voor vooral de senioren niet is zoals andere jaren. Iedereen verlangt er naar om weer te kunnen trainen, wedstrijden te spelen en aanwezig te kunnen zijn op en rondom het hockeyveld.

 

We zijn daarom heel blij dat het kabinet, afgelopen dinsdag 23 februari, bekend heeft gemaakt ruimte te zien voor een eerste nieuwe versoepeling. Jongeren tot en met 26 jaar mogen per 3 maart zonder restricties weer op de eigen vereniging hockeyen. De technische commissie is druk bezig geweest om dit voor onze seniorleden tot 27 jaar te organiseren. Hierover zijn de betreffende teams/leden reeds geïnformeerd (zie ook het trainingsrooster op de site).

 

We hopen van harte dat na 15 maart het sein voor de overige seniorleden ook op groen komt te staan. Op dit moment kan en mag elk seniorlid tot 20.00u gebruik maken van de tennisbanen. Deze zijn te reserveren via [email protected]

 

Cecilia van Gennip

Begin februari bereikte ons het verdrietige bericht dat Cecilia van Gennip - Verberne op 83 jarige leeftijd is overleden. Cecilia (tante Ciel) was reeds op jonge leeftijd lid van de voorloper (Ever Swift) van onze vereniging en heeft samen met haar man, Jan, jarenlang verschillende vrijwilligerstaken vervuld en is daarom ook terecht ‘Lid van Verdienste’. Haar tomeloze inzet en energie heeft veel voor de club betekend. De laatste jaren was Cecilia vooral langs de velden te vinden om haar dochter en kleindochters te zien spelen, maar ze heeft zich ook nog, samen met haar dochter Irma, ingezet voor de barcommissie en de verhuur van de tennisvelden. Op onze website zijn er een aantal mooie herinneringen van Dames A aan Cecilia te lezen.

Beleidsplan 2021-2026

Het bestuur heeft zich de afgelopen periode bezig gehouden met het opstellen van een nieuw beleidsplan. Binnenkort worden de laatste puntjes op de i gezet en zal het beleidsplan met jullie gedeeld worden.

 

Tweede Waterveld

Tijdens de bijzondere ALV van 28 januari hebben de aanwezige leden toestemming gegeven voor de aanschaf en financiering van het 2e waterveld. Daarna heeft de gemeente officieel opdracht gekregen tot het aanleggen van het 2e waterveld. Zoals het er nu voorstaat zal het veld in de zomervakantie aangelegd worden, zodat we vanaf het begin van het nieuwe seizoen op twee watervelden kunnen spelen!

 

Echter moeten we gezamenlijk de laatste € 20.000,- voor die tijd bijeenbrengen. Er zijn al verschillende acties gestart (trainingsdagen, doelpuntenactie, vrijwillige bijdrages etc.). Op dit moment hebben we van de € 20.000,- al € 2.000,- opgehaald en moeten we dus nog € 18.000,- ophalen.

 

Om dit te kunnen realiseren lopen of starten binnenkort de onderstaande acties:

 

CarwashPlus

Je kunt nog steeds je auto wassen met korting én gelijk een bijdrage leveren aan het 2e waterveld! Met een clubvoucher krijg je € 4,- euro korting op het programma van € 17,50 bij CarwashPlus. Je betaalt dus maar € 13,50 euro voor het allerbeste wasprogramma en bij iedere ingeleverde voucher doneert CarwashPlus € 2,- aan HC Haarlem voor ons nieuwe waterveld.

Hoe werkt het?
- Ga naar https://carwash-plus.clubwassen.nl/hchaarlem

- Vraag jouw speciale clubvoucher aan
- Laat je voucher scannen bij de CarwashPus
- CarwashPlus doneert € 2,- aan HC Haarlem

 

Dames A Voorjaarsactie

In samenwerking met Wijnhuis Ten Bilt en de Santpoortse Bierhouwers heeft Dames A een actie op touw gezet om het voorjaar mee in te luiden. Binnenkort ontvangen jullie informatie over een prachtige selectie wijn en bier waarbij de opbrengst ten goede zal komen aan de aanleg van het 2e waterveld. Uiteraard is er ook gedacht aan mooie alcoholvrije opties. Dus houd je mail goed in de gaten!

 

Ook meedoen?

Wil je je ook graag inzetten voor het 2e waterveld en heb je een leuk idee, mail het dan aan bij [email protected].

Vrijwillig Tikkie

Misschien heb je het heel druk, maar draag je het 2e waterveld wel een warm hart toe, dan kun je uiteraard ook een vrijwillige donatie doen via onderstaande link (minimaal 1 euro). Echt alle kleine beetjes helpen J

 

Link naar vrijwillige bijdrage:

https://app.clubcollect.com/payments/nl/hockeyclub-haarlem/bijdrage-waterveld

 

Vrijwilligers gezocht

Twee van onze vrijwilligers gaan stoppen. We zijn daarom dringend op zoek naar een Ledenadministrateur en een Coördinator Contributies. Vind jij het leuk om iets te betekenen voor de club, veel mensen te leren kennen en ben jij een kei met cijfers? Meld je dan aan (of voor meer informatie) via [email protected], [email protected] of [email protected].

 

De trainingen en Corona Cup (F tm A jeugd)

In navolging op de HC Haarlem Battle organiseren we vanaf 6 maart de HC Haarlem Corona Cup. Daarin zullen alle jeugdteams opnieuw met elkaar de strijd aan gaan en deze keer kijken we wie het beste team van HC Haarlem is. Wil je helpen bij de organisatie van de dag zelf, rondlopen als coronaverantwoordelijke, het openen en/of sluiten van het clubhuis stuur dan een bericht naar [email protected].

En vanaf 1 maart starten de trainingen weer volgens het ‘avondklok’ veldrooster.

 

Benjamins en Funkey’s

Op zondag 14 maart starten ook de Benjaminsen Funkey’sweer met hun trainingen. Alle trainingsdata vind je op onze website.

 

Weer veel te melden dus! We wensen iedereen alvast een mooi voorjaar toe. Blijf gezond, pas goed op elkaar en blijf ook op de club verantwoord omgaan met de Corona regels. Tot de volgende nieuwsbrief! #samensterker

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]