header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Jeugd ABC11D en 8DEF

HC Haarlem Corona Cup

Nieuws afbeelding 26-2-2021

Beste Haarlemmers,


In navolging op de HC Haarlem Battle organiseren we vanaf 6 maart de HC Haarlem Corona Cup. Daarin zullen alle jeugdteams opnieuw met elkaar de strijd aan gaan en deze keer kijken we wie het beste team van HC Haarlem is.


Deze competitie is voor alle ABCD jeugdteams op de club. Kijk in de bijlage in welke poule je zelf zit. Het wedstrijdschema zal uiterlijk 28 februari op de site en in de app staan. 


*Vanaf zaterdag 6 maart start dus de HC Haarlem Corona Cup! Daarin zullen alle jeugdteams met elkaar de strijd aan gaan en kijken wie de beste van HC Haarlem is.* 


*Hoe ziet die competitie eruit?*

Je zit weer in een poule met drie tegenstanders. Tegen al deze teams speel je een wedstrijd waarna de stand van jouw poule wordt opgemaakt. De nummer 1 promoveert naar een hogere poule en het team op de laatste plaats degradeert naar een poule lager. Als je het heel goed doet, zul je dus sterkere tegenstanders krijgen en als de tegenstanders allemaal net even te sterk zijn, kom je daarna in een poule die jou beter zal liggen.


*Wanneer wordt de competitie gespeeld?* 

Het eerste seizoen van de competitie zal worden gespeeld in de weekenden van 6, 13 en 20 maart. Daarna maken wij de stand op en zullen we in de nieuwe poules het tweede seizoen spelen in de weekenden van 27 maart en 10 & 17 april. Allemaal onder voorbehoud van het eventueel opstarten van de reguliere competitie.  


*Hoe ziet de organisatie eruit?*

Iedereen speelt elke zaterdag of zondag een normale wedstrijd van 4 x 17,5 minuut. Na afloop geeft jouw teambegeleider of coach de uitslag door via dit formulier.


De poule-indeling voor het eerste seizoen tref je in de bijlage. Uiterlijk zondag 28 februari kun je op de site en in de app het speelschema voor de eerste drie weken vinden op dezelfde plek als waar je normaal ook jouw wedstrijden ziet staan. Het thuisteam speelt altijd in Haarlem tenue en de uitspelende partij in het wit (tenzij je dit vooraf onderling anders regelt). 


Ieder team wordt gevraagd voor elke wedstrijd zelf 1 scheidsrechter te regelen.


*Hoe kan ik helpen?*

Wil je helpen bij de organisatie van de dag zelf, rondlopen als coronaverantwoordelijke, het openen en/of sluiten van het clubhuis stuur dan een bericht naar [email protected]


Alvast veel plezier met de wedstrijden!


Sportieve groet,


Technische Commissie

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]