header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Een berichtje van de voorzitter..

Nieuws afbeelding 24-8-2020

Een berichtje van de voorzitter 

 

Afgelopen week zijn de (basis)scholen weer begonnen en op de club is het ook alweer druk met trainingen, oefenwedstrijden en vrijwilligers. De zomervakantie is duidelijk ten einde.

 

Afgelopen zaterdagochtend stond ik bij mijn oudste zoon te kijken en de mannen hadden er duidelijk zin in. Het weer helaas iets minder, waardoor veel ouders (en ikzelf) totaal verregend waren. Dit mocht de pret van kinderen echter niet drukken.

 

Wat een bijzondere maanden hebben we eigenlijk achter de rug en ik denk dat er ook nog heel bijzondere maanden aan komen. Ik ben blij dat we weer kunnen hockeyen en op zaterdag en zondag het clubhuis kunnen open stellen. Dit is zonder onze vrijwilligers niet mogelijk en voor hun werk wil ik ze dan ook ontzettend bedanken.

 

Maar…

 

We zijn er nog lang niet. Corona is nog (steeds) onder ons en dit zal voorlopig ook wel zo blijven. Daarom wil ik iedereen op het hart drukken de richtlijnen te volgen en elkaar ook aan te spreken als dit dreigt niet goed te gaan of als het niet goed voelt.

 

Als er iets op de club gebeurt wat volgens jou niet door de beugel kan, stuur dan een mail naar [email protected]. We gaan er uiteraard vertrouwelijk mee om.

 

Rest mij niets anders dan jullie een geweldig seizoen te wensen en let een beetje op elkaar!

 

Groet,

 

Raymond