header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Maak een shopping afspraak bij Huijg Sport

5-8-2020

Op een veilige en rustige manier je nieuwe hockeystick of hockeyspullen uitzoeken? Maak dan nu een afspraak bij Huijg Sport om Corona-proof je spullen voor het nieuwe seizoen te komen shoppen.

Speciaal voor HC Haarlem leden heeft Huijg Sport een agenda geopend waarin je zelf een tijdstip kan reserveren zodat je niet hoeft te wachten en meer rust en ruimte hebt om je stick te testen en je schoenen of kleding te passen. Er zijn tijdslots op donderdag 13 en 20 augustus in de avond en enkele plekken op zondag 16 augustus. 

Hoe werkt het? Klik op onderstaande link:

https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/dfbo95ayfv44-zzbf04/at/0/rs/0/st/0/ln/3/l/31112/t/9fcc/f/110d0111/s/550_1500/o/theme:default,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/html

 

1.     Kies voor Hockey

2.     Kies bij Afspraaktype voor een familie-afspraak (er wordt dan 45 minuten gereserveerd) of voor een afspraak voor 1-2 personen (er wordt dan 30 minuten gereserveerd)

3.     Kies bij Medewerker voor ‘alle tijden tonen’ dan krijg je de dagen en tijden te zien waarop je een afspraak kunt maken (of kies voor een specifieke medewerker dan krijg je zijn/haar beschikbaarheid te zien)

4.     Kies een dag en tijd

5.     Maak een account aan als nieuwe klant om je afspraak te bevestigen

6.     Geef in het opmerkingen veld aan waar je precies voor komt, dan zijn wij nog beter voorbereid

Spaar je graag mee voor het nieuwe waterveld? Geef dan aan bij de kassa dat je af wilt zien van de HC Haarlem korting van 10% en dan zal het kortingsbedrag naar de club worden overgemaakt.

 

Graag tot ziens!

 

Vragen? Mail naar [email protected]

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]