header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

2e seizoenshelft, vrijwilligers, teamfoto en nog meer.....

Nieuws afbeelding 4-3-2020

De kop is er af…. (bijna) iedereen is weer lekker op het veld aan het trainen en afgelopen weekend is de lentecompetitie gestart. Alle vrijwilligers zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om de tweede seizoenshelft goed van start te kunnen laten gaan; het clubhuis is geschilderd, de trainingsschema’s voor de komende periode liggen klaar, de trainers zijn bijgeschoold, er zijn nieuwe materialen aangeschaft, de bar is bevoorraad, evenementen zijn gepland, er is grote vooruitgang geboekt voor het 2e waterveld en nog veel meer ..... kortom men heeft niet stilgezeten!

 

In de winter is er een oproep geplaatst voor de HC Haarlem teamfoto’s voor aan de fotomuur in het clubhuis. We hebben helaas nog niet van elk team (juniorenén senioren) een foto ontvangen, sturen jullie die nog even (vóór 15 maart a.s.) naar: [email protected]? Dan kunnen we ze voor eind maart op de fotowand hangen.

 

Verder zijn we dringend op zoek naar actieve vrijwilligers die zich voor de club willen inzetten. Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier. Samen maken we ons hard zodat iedereen kan prettig en veilig kan hockeyen in een gezellige omgeving. HC Haarlem zijn we tenslotte samen!

Ben jij onze nieuwe coördinator Contributies, planner van de zaterdagscheidsrechters, technisch coördinator van de Heren teams? Of gaat je interesse meer uit naar een bijdrage aan één van de commissies (communicatie, sponsor, bar, evenementen, vrijwilligers, inrichting)? Alle vacaturesvind je op onze website: www.hchaarlem.nl.

Wil je meer informatie over een bepaalde vacature, schroom niet en neem contact op met Debbie Raasveld via [email protected]

 

Het bestuur van HC Haarlem heeft Sportiviteit & Respect hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we net als vorig jaar twee weekenden gepland (28 & 29 maart en 4 & 5 april) waarbij de thuisspelende teams, de blauwe kaart uitreiken aan de tegenpartij. Hierover ontvangen de coaches/ teambegeleiders binnenkort bericht.

 

We wensen iedereen een sportief en mooi tweede seizoenshelft!

 

Het Bestuur

 

Op 5 april a.s. staat de eerste TD van dit jaar gepland! Om 17.00 uur worden, tijdens de TD, alle zaalkampioenen gehuldigd, ben jij er bij?

De data van alle andere evenementen vind je in de evenementenkalender op de siteof in het clubhuis.