header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Update vervanging Bison Bowlingveld

Nieuws afbeelding 26-2-2020

Update vervanging Bison Bowlingveld

Alweer 4 jaar hebben wij plezier van ons prachtige hoofdveld. Nu is ook Bison Bowling veld 1 aan de beurt. Op eerdere algemene ledenvergaderingen pikten wij signalen op dat ook daar een waterveld zeer gewenst is. Want een waterhockeyveld is tegenwoordig de standaard. Het is de basis van het moderne hockey. Het is sneller, veiliger, en door de betere veerkracht veel beter voor gewrichten en ledematen. Wij hebben de afgelopen maanden meermalig gelobbyd bij gemeente Haarlem, want net als bij het hoofdveld wordt een behoorlijke eigen bijdrage verlangd.

 

Stapje bij beetje komen we dichterbij

In de vervangingsplannen van de gemeente wordt namelijk uitgegaan van een traditioneel zand ingestrooid veld, waarbij tegen meerkosten een watervariant kan worden aangelegd. De meerkosten van een waterveld t.o.v. van een zand ingestrooid veld bedragen op dit moment € 120.000,- (Dit was € 180.000,-). Door het aanspreken van diverse fondsen proberen wij het grootste deel van dat gat te dichten, maar dat zal niet genoeg zijn. Ook op jullie als leden gaan we een beroep doen.

 

Binnenkort nodigen wij jullie uit voor een informatiebijeenkomst

We wachten nog heel even met deze uitnodiging tot dat wij van de gemeente de officiële offerte hebben ontvangen. Pas dan weten we voor welk bedrag we exact aan de lat staan. Er worden door de sponsorcommissie al wat acties voorbereid, op die avond willen we daar met jullie over in gesprek! Want misschien hebben jullie ook goede ideeën of ludieke acties?

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het bestuur van HC Haarlem