header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

Zaalhockey: spelregelavond 25/11 en oefenen fluiten 27/11

Nieuws afbeelding 9-11-2019 Beste spelers en ouders/verzorgers,

Nu de hagelbuien over de velden striemen gaan we binnenkort weer naar de zaal toe. 

Spelregelavond
Om zowel de spelers, coaches als scheidsrechters te helpen met de flink afwijkende zaalregels organiseren we weer een spelregelavond voor de zaal. Deze is op maandagavond 25 november van 19:30 tot 21:00 in het clubhuis. Op deze avond worden de regels uitgelegd en met veel foto's en video's uit de zaal het goed zichtbaar gemaakt wat er wel of niet mag. Zo staan de begrippen "een blok zetten" of "door het blok spelen" nergens in de regels, maar moeten jullie wel weten wat dit betekent. Je kan verder natuurlijk ook vragen stellen. Aanmelden is niet verplicht.

Oefenen met fluiten in de zaal
Daarnaast bieden we weer de mogelijkheid aan om te oefenen met fluiten in de zaal voordat de competitie begint. Op woensdagavond 27 november is er van 19:30 tot 21:30 de mogelijkheid om in de zaal bij een oefenwedstrijd het te proberen. We geven daarbij feedback als je dat wil. Aanmelden is verplicht om iedereen een kans te geven te kunnen fluiten. Vul daarom even je naam in door op het linkje te klikken hier; aanmelden. Locatie: Sporthal Kennemer Sportcenter. Vergeet niet je zaalschoenen en fluit mee te nemen!

Regels
Het spelreglement Zaalhockey is sinds 2016 ongewijzigd. De bond heeft echter aangegeven dat ze rond 12 november met een nieuw zaalreglement gaat komen. De wijzigingen staan al wel op hoofdlijnen bij de website van de bond hier. Zo vervalt de vliegende keep, net als bij veldhockey. Wil je je kennis ophalen als speler of scheidsrechter? Lees dan de bijlage die hier onder staat met de samenvatting van de regels en de uitleg hoe je die moet toepassen. Het zaalreglement en andere documenten mbt de zaal staan bij de KNHB op hun website.

Alvast heel veel plezier in de zaal!

De scheidsrechterscommissie 

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacature planning scheidsrechters (zaterdag)

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]