header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Respect voor de scheidsrechter

Nieuws afbeelding 6-6-2024
Bij HC Haarlem zijn scheidsrechters een onmisbaar onderdeel van de hockeysport. Iedereen wil immers dat de wedstrijden eerlijk en goed worden gefloten. Daarom zijn we enorm trots op onze fantastische groep clubscheidsrechters (CS) en clubscheidsrechters+ (CS+) die hun vrije zaterdag en/of zondag besteden aan het fluiten van wedstrijden.

Respect en Waardering
Helaas merken we steeds vaker dat onze scheidsrechters op een respectloze manier worden behandeld. Dit vermindert niet alleen hun plezier in het fluiten, maar schaadt ook de positieve sfeer op en rond het veld. Onze scheidsrechters verdienen respect en waardering voor hun inzet. Behandel hen altijd respectvol en positief.

Vrijwillige Inzet
Bedenk dat onze scheidsrechters vrijwillig op het veld staan met de intentie om de wedstrijd zo goed mogelijk te leiden. Zonder hun inzet zouden de wedstrijden niet door kunnen gaan. Laten we daarom samen zorgen voor een positieve en respectvolle omgeving.

Doe Mee!
Denk je dat je het beter kunt en wil je een bijdrage leveren aan een sportieve wedstrijdomgeving? Meld je dan aan bij de scheidsrechterscommissie. Stuur een e-mail naar [email protected] en ontdek hoe je kunt bijdragen aan onze fantastische hockeyclub.

Samen houden we de hockeysport bij HC Haarlem leuk en sportief!

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]