header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Heb je je voorkeur al doorgegeven?

Nieuws afbeelding 16-4-2024 Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van HC Haarlem,

We hopen natuurlijk dat iedereen met plezier op het hockeyveld staat en ook zin heeft om volgend jaar weer lekker te hockeyen. Twijfel je of je door wilt gaan of zoek je bijvoorbeeld meer uitdaging, bespreek dit dan voor 1 mei met je coach of trainer. Zij kunnen je advies geven en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren ten behoeve van de nieuwe team indeling, zodat iedereen weer op het juiste niveau en met plezier kan hockeyen, volgend seizoen.

Geef je voorkeur door voor 21 april
Alle jeugdleden hebben een Google formulier gekregen. Hierbij kun je aangeven in wat voor soort (vrienden/ambitie) team je ingedeeld wilt worden. Het opgeven van vrienden is mogelijk, naast het doen van specifieke verzoeken. De TCO kijkt samen met de Categorieleider naar de ingevulde formulieren.

Opzeggen
Beslis je uiteindelijk toch om niet meer bij HC Haarlem te blijven hockeyen, dan is het van belang om tijdig het lidmaatschap op te zeggen bij de ledenadministratie. De uiterlijke datum waarop het lidmaatschap kan worden opgezegd is 1 mei 2024. Bij opzeggen na 1 mei 2024 zijn wij genoodzaakt het volledige contributiebedrag (seizoen 2024-2025) in rekening te brengen. Opzeggen onder voorbehoud geldt ALLEEN voor leden die wachten op de uitslag van het examen en/ of datum inloten studie. De penningmeester zal je verzoek tot uitstel in behandeling nemen. Uiterlijk 15 mei ontvang je bericht of het uitstel gehonoreerd wordt. Opzeggen onder voorbehoud geldt NIET voor aanname bij een andere vereniging of wachten op de teamindeling.
We gaan er volgend seizoen weer een mooi seizoenvan maken.

Met vriendelijke groeten,

De ledenadministratie Saskia en Britta