header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Nieuw bestuurslid Clubcultuur: David Vestering

Nieuws afbeelding 12-4-2024
Met enorm veel plezier en trots introduceren wij David Vestering als nieuw lid in het bestuur van HC Haarlem. 

Voor veel mensen binnen de club is David een bekende. Al heel veel jaren is hij nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de club, zowel op het veld, maar zeker ook naast het veld. Vanwege zijn grote netwerk binnen de club, zijn kennis van wat er in de club speelt, de vele mogelijkheden die hij ziet om de club te verbeteren en het warme hart dat hij HC Haarlem toedraagt, heeft het bestuur hem gevraagd of hij de portefeuille Clubcultuur/Clubbeleving wilde oppakken. We waren natuurlijk erg blij toen hij hierop 'ja' antwoordde. 

Clubcultuur/Clubbeleving klinkt misschien wat vaag, maar voor ons was invulling van deze portefeuille wel degelijk de nog ontbrekende schakel om van HC Haarlem de leukste club van Nederland te kunnen maken. Wat voor club willen we zijn? Hoe kunnen we een club zijn waar iedereen zich thuis voelt? Waar willen en kunnen we stappen zetten? Dit zijn allemaal onderwerpen die vallen onder Clubcultuur/Clubbeleving. 

David kan en gaat dit natuurlijk niet alleen doen. Hij krijgt de activiteiten van de Evenementencommissie, Barcommissie, Sponsorcommissie, Wervingscommissie en Communicatiecommissie in zijn portefeuille. We geloven dat we hiermee de komende jaren mooie vooruitgang kunnen boeken.

We weten 100% zeker dat David met veel energie aan de slag zal gaan. Heb je idee├źn, wil je je ervaringen met hem delen of wil je helpen, neem dan snel contact met hem op via [email protected]

P.S., er is al een groep mensen die stappen zet voor de club en die in hun vrije tijd bezig is voor de club. Deze mensen zijn we enorm dankbaar. En we kunnen nog meer handen gebruiken. We blijven op zoek naar vrijwilligers voor alle commissies. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk de club draaiende te houden, laat staan de leukste club van Nederland te worden. Dus meld je aan op [email protected]. Hoe meer mensen meedoen, hoe minder tijd het kost. 

Sportieve groet,
Het bestuur van HC Haarlem