header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

Scheidsrechterskaart halen

Nieuws afbeelding 18-9-2023

Scheidsrechterskaart

HC Haarlem en de KNHB bieden iedereen die wil leren fluiten en zijn/haar scheidsrechters kaart wil halen, de mogelijkheid om 24 en 31 oktober a.s. het officiƫle (online) examen af te leggen. Vanaf 15 jaar dient ieder spelend lid zijn scheidsrechterskaart te halen (verplicht vanuit de KNHB) en deze leden krijgen hiervoor een uitnodiging.

Voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op het examen dien je de online colleges via de website van de KNHB te volgen. Als we je als deelnemer van het examen aanmelden ontvang je vanuit de KNHB een bevestiging met informatie over het online college. Deze mail bevat tevens een link en een inlog instructie voor deze online lessen. Tip: zorg dat je tijdig met de voorbereiding begint!

Scheidsrechtersexamen

Op 24 en 31 oktober is het online scheidsrechtersexamen. Via de mail ontvang je meer informatie.

Vervolg

Als je je kaart hebt behaald, kun je worden ingedeeld om wedstrijden te fluiten. Je krijgt dat dan ruim van te voren via de mail te horen. Als je bent ingedeeld, zul je zelf voor vervanging moeten zorgen als je niet kunt. Uiteraard word je niet direct bij de hoogste teams ingedeeld om te fluiten. Als ouder word je in principe alleen gevraagd voor wedstrijden van je kinderen te fluiten.

De scheidsrechterscommissie zorgt voor de begeleiding van de nieuwe scheidsrechters. Er zal een aparte begeleider bij jouw eerste wedstrijd(en) komen kijken, die je feedback geeft en na afloop de wedstrijd met je bespreekt.

Namens ons allen, heel veel succes met de voorbereiding en het examen! Zet hem op!

Vragen of opmerkingen?

Je kunt je opgeven via [email protected]

Met vriendelijke groet,

De scheidsrechtercommissie

Hc Haarlem

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]