header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Nieuwbrief: HC Haarlem verbouwing clubhuis #3

Nieuws afbeelding 9-3-2023

Nieuwsbrief HC HaarlemFLIP het Clubhuis Update #3

Belangrijke informatie van het project Flip het Clubhuis. Hieronder lees je meer in de 3e update.

"House flipping typically refers to buyers who purchase distressed properties, fix them up"

Er is de laatste weken veel gebeurd!

De enthousiaste werkgroep is de afgelopen weken ontzettend druk geweest met gave resultaten.

-Overleg plannen verbouwing: op dinsdagavond 7 maart heeft de werkgroep samen met het Bestuur de bouwplannen en kostenraming besproken. Hierop is door het Bestuur positief gereageerd. Heb Bestuur gaat nu verder kijken wat de budgettaire mogelijkheden zijn met de Stichting. Tevens zal er een prioritering gemaakt worden van de grote projecten. We zijn dus weer een stap dichter bij de grote verbouwing gekomen. Het is belangrijk dat dit proces zorgvuldig verloopt. Het is immers een grote investering.

-Podium: het zal veel van jullie al opgevallen zijn… er heeft al een grote metamorfose in het clubhuis plaatsgevonden. In het weekend van 25 en 26 februari jl is door een aantal handige vrijwilligers het podium met achterwand gebouwd. Het is nog niet helemaal af, maar we kunnen het nu al gebruiken als zitgelegenheid en bij feestjes. De komende weken zullen het podium en de achterwand worden afgemaakt. Dit gaat echt gaaf worden!

-NL DOET Klussen 10 en 11 maart a.s.: meer dan 20 vrijwilligers hebben zich aangemeld om het clubhuis as vrijdag en zaterdag te verbeteren. Kleine en grote klussen gaan opgepakt worden Ook wordt er volop schoongemaakt en opgeruimd, zodat het de 2e helft van dit seizoen prettig vertoeven is op de club. Hopelijk zullen alle leden en ouders na dit weekend positief verrast zijn door de verbeteringen.

-Twee verrassingen die onthult zullen worden op zaterdagmiddag 11 maart a.s.: drie gave eyecatchers zullen op zaterdagmiddag 11 maart worden onthult. Hou de berichtgeving in de gaten.

-Gulle bijdrage senioren teams en trimmers voor een Darthoek: met een oproep aan alle seniorenteams en trimmers voor de realisatie van een darthoek is tot nu toe EUR 280,- opgehaald. Binnenkort kan er dus een pijltje worden gegooid. Dank voor deze gulle bijdrage. Wie weet wat we nog wat extra’s realiseren van dit bedrag. We houden jullie op de hoogte.

-Groen op de club: planten maken het altijd gezelliger. We zullen ook op korte termijn het terras stap voor stap verbeteren met planten. Zo komen er in het clubhuis plantenbakken op verrijdbare onderstellen. Om de bakken te vullen zijn wij naarstig op zoek naarPLANTENDONATIES. Wil je een plant (van thuis) doneren voor het clubhuis, mail dan naar het onderstaande mailadresvan de vrijwilligers.

-Gratis ophalen trofeeën en bekers 10 en 11 maart: als gevolg van het clubhuis project bieden wij iedereen de mogelijkheid een beker of trofee die HC Haarlem heeft gewonnen te bemachtigen. Dus wil jij een beker/trofee die jij misschien ooit wel hebt gewonnen of wil je er eentje gebruiken voor toekomstige overwinningen. Kom dan 10 en 11 maart naar de club en zoek er eentje uit op de tafel in het clubhuis.

-Speelhoek aller kleinste hockeyers: niet schrikken ouders en kleintjes, maar de speelhoek is tijdelijk niet beschikbaar. Er komt natuurlijk een nieuwe speelhoek. Hopelijk al voor de zomer. Geef de kleintjes tot die tijd een hockeystick in de hand en ga lekker een balletje slaan op het oefenveldje bij de speeltoestellen.

-Hoe zien de aankomende maanden er uit: De grote plannen worden verder uitgewerkt. Natuurlijk gaan we door met de kleine verbeteringen. Denk aan verhoogde tafels waaraan je lekker zit/ staat en relaxed naar een wedstrijd buiten kunt kijken, verbeteringen inventaris, spuiten plafond, terrassen buiten gezelliger maken etc. etc.

-Vrijwilligers en sponsoren zijn hard nodig: veel leden en ouders van leden hebben zich aangemeld als vrijwilliger/ klusser bij diverse projecten, echt super. Het is ons doel een zo groot mogelijk bestand op te bouwen met verschillende expertises. Jouw expertise kan het verschil maken en is nodig. Je zult dan heel gericht voor die klussen gevraagd worden. Dus overzichtelijk qua tijdsinvestering. Meld je aan bij [email protected]. Ook zoeken we sponsoren die kunnen bijdragen aan de verbouwing en diverse projecten. Wil je financieel of met goederen/ dienst bijdragen, mail dan naar [email protected]. Natuurlijk word je dan zichtbaar meegenomen in de socials of op andere manieren.

Kun jij, na dit gelezen te hebben, een concrete bijdrage leveren door bijv. je beroep of vanuit je werkgever, neem dan contact op met de sponsorcommissie ([email protected]) of mail naar [email protected]

Sportieve ‘flip’ groet,

Dagmar Daniels -Maurice Raasveld - Andre Sikking - Niels Boef - Viktor Walman - Koen van Wieringen - Jaap van den Hoogen – Diederik Oostburg - Michael Verburg - Flip Nellissen

Bijlage