header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Jeugd ABC11D en 8DEF

Glow in the dark minitoernooi

Nieuws afbeelding 15-1-2023

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Jongste Jeugd,

Hopelijk heeft iedereen een goede start gemaakt in het nieuwe jaar!

Aangezien de kinderen van de Jongste Jeugd zo ontzettend hun best hebben gedaan met lootjes verkopen voor de grote clubactie en daardoor een super bedrag hebben opgehaald, willen wij graag iets leuks voor de kinderen organiseren. Hierom organiseren wij een glow in the dark minitoernooi!

Dit toernooi zal plaatsvinden op zondag 5 maart in de Kennemer Sporthal (hal 1). Afhankelijk van de aanmeldingen zullen de teams 1 of 2 wedstrijdjes spelen. Hierbij zullen de O8-teams in de ochtend spelen, de O9-teams tussen de middag en de O10-teams in de middag.

De begeleider van het team kan het team aanmelden door te reageren op deze mail. Graag hierbij de namen van de kinderen vermelden die meedoen! Een team kan meedoen aan dit minitoernooi als er minimaal 6 kinderen aanwezig zijn. Het maakt niet uit of de kinderen momenteel wel of niet meedoen in de zaal alle JJ kinderen zijn welkom. Mocht het team niet genoeg kinderen hebben, maar wel graag mee willen doen stuur ons dan ook een mailtje. Wellicht dat we dan teams samen kunnen voegen.

De O9 en O10 kunnen een keeper meenemen, maar dit is niet verplicht.

Ook zijn we per categorie (O8, O9 en O10) opzoek naar +/- 4 ouders die op de dag zelf willen helpen. U helpt ons dan bij het beheren van de wedstrijdtafel, zorgen dat de juiste teams klaarstaan, het eventuele op-/afbouwen en andere kleine dingetjes. Lijkt het u leuk om hierbij te helpen? Stuur dan een reactie op deze mail!

Wij hebben er al ontzettend veel zin in om dit minitoernooi te organiseren en zien de reacties graag tegemoet.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Jasper van Velzen & Hilde Pentenga

TCO O8 & O9

 

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]