header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Geef de stick door; Simone Waijers

Nieuws afbeelding 23-12-2021

Geef de stick door!

Simone Waijers kreeg de stick door van Max Engelsman.

Wie is Simone?

Ik ben geboren en getogen in Loon op Zand in Noord-Brabant. Inmiddels woon ik, samen met Dennis en onze kinderen Tess en Levi, al bijna 15 jaar in Haarlem.

Wat is jouw band met HC Haarlem?

Mijn connectie met HC Haarlem is het feit dat onze kinderen, Tess en Levi, al een aantal jaar hockeyen op de club. Zelf heb ik, op de donderdagavond, ook een aantal jaar bij de trimmers gespeeld. Maar hier ben ik mee gestopt.

Wat doe je voor de club?

Sinds 2 jaar zit ik in de sponsor commissie en probeer ik zoveel mogelijk sponsoren te zoeken en aan te spreken. Maar ik kijk ook naar kleine simpele zaken, activiteiten en partijen, waarmee we ook een stukje gezelligheid en sfeerop de club kunnen creëren.

Door middel van samenwerken met onze waardevolle sponsoren, en het creëren van een dubbele win, probeer ik dit te bewerkstelligen. Uiteraard doe ik dit samen met de andere leden van de sponsorcommissie en nog een aantal andere betrokken personen.

Verder hoop ik dat we steeds meer gebruik kunnen gaan maken van de expertise en het netwerk van al onze leden en ouders van onze leden, waardoor we samen nog meer kunnen gaan bereiken.

Wat is jouw tip voor onze club?

Iedereen heeft wel iets waar hij of zij goed in is, laten we dit talent en kunnen gezamenlijk benutten.

Wat weten we nog niet van Simone?

Wat jullie nog niet van mij weten is dat ik gek ben op gezelligheid. Voor Kerst hoop ik voor iedereen, zeker nu we al lange tijd in de Corona pandemie zitten, op meer liefde, begrip voor elkaar en positiviteit. Dat is belangrijk nu!

Aan wie geef je de stick door?

Ik geef de stick door aan Floor Bongers en Barbara Ammerlaan van de communicatie commissie. Die meiden doen zoveel voor de club, die mogen ook eens in het zonnetje worden gezet.

En tenslotte....

Voor nu wens ik iedereen hele fijne en warme Kerstdagen met familie en vrienden plus natuurlijk een fantastisch, gezond en goed 2022!


foto by BAMOSconcepts

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]