header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Update Coronamaatregelen per 14 november

Nieuws afbeelding 13-11-2021

Update Coronamaatregelen per 14 november

Op vrijdag 13 november heeft de overheid vanwege flink oplopende besmettingscijfers en ziekenhuis opnames, nieuwe maatregelen aangekondigd. We zijn ontzettend blij dat we gewoon kunnen blijven hockeyen.

Hockeyclub Haarlem heet alle bezoekende teams van harte welkom! Graag verzoeken wij jullie onderstaande Corona maatregelen na te leven. Wij wensen jullie veel speelplezier!

·Publiek is zowel bij trainingen als wedstrijden niet toegestaan.
Voor wedstrijden geldt dat alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.

·Voor de bezoekende vereniging zijn er per jeugdteam (<18 jaar) maximaal 5 rijouders (excl. technische staf) welkom.

·Voor de seniorenteams geldt dat toeschouwers niet welkom zijn.

·Het clubhuis is open voor ‘To Go’ tot 20.00 uur. Hiervoor geldt een mondkapjes plicht, een coronatoegangsbewijs is hiervoor niet nodig.

·Om binnen in het clubhuis te eten en te drinken en bij gebruik van het toilet en de kleedkamers is wel een coronatoegangsbewijs nodig.

·Tijdens de trainingsavonden is het clubhuis na 20.00 u GESLOTEN!

·Buiten aan de picknicktafels kunnen de consumpties genuttigd worden.

·Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar).
Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.

HC Haarlem verwacht dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt. Verder houdt iedereen 1,5 meter afstand en bij ziekte of klachten blijf je thuis.

We beseffen ons dat de meningen over de maatregelen verschillen en we respecteren ieders opvattingen. Onze vrijwilligers volgen slechts de instructies op die we van de overheid en het RIVM moeten volgen. Het is weer even aanpassen, voor iedereen. We hopen dat alle betrokkenen bij HC Haarlem op je medewerking kunnen rekenen.

Het Bestuur
#samensterker