header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Corona update

5-11-2021

Corona maatregelen in het kort

Eerder op de sitevinden jullie een overzicht van de nieuwe corona maatregelen i.s.m. de KNHB.

Maar wat betekent dit nu concreet voor zaterdag 6 november?

Met ingang van as zaterdag is het persoonlijke coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar om het clubhuis/binnen-locaties op de vereniging te betreden. Dit geldt ook voor de toiletten en kleedkamers. Maar let op, het clubhuis is ook open voor To Go, hiervoor is het tonen van de coronapas niet verplicht. Bij evenementen is er een coronacheck.

Personen, die met een functie aanwezig moeten zijn op de vereniging, zijn van deze verplichting uitgezonderd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis), alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers (scheidsrechters) of mensen, die bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden komen uitvoeren op de vereniging. Let op: rij-ouders vallen niet onder deze uitzondering.

HC Haarlem verwacht dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt. Verder houdt iedereen 1,5 meter afstand en bij ziekte of klachten blijf je thuis. We beseffen ons dat de meningen over de maatregelen verschillen en we respecteren ieders opvattingen. Onze vrijwilligers volgen slechts de instructies op die we van de overheid en het RIVM moeten volgen. Het is weer even aanpassen, voor iedereen. We hopen dat alle betrokkenen bij HC Haarlem op je medewerking kunnen rekenen.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur