header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

Scheidsrechters kaart

Nieuws afbeelding 5-11-2021

Betreft: Scheidsrechters kaart

HC Haarlem en de KNHB bieden iedereen die wil leren fluiten en zijn/haar scheidsrechters kaart wil halen, de mogelijkheid om 14 december a.s. het officiƫle (online) examen af te leggen. Alle leden van HC Haarlem dienen vanaf 16 jaar in het bezit te zijn van hun scheidsrechters kaart. De nieuwe lichting ontvangt binnenkort hun oproep, maar wil jij je ook voor de club inzetten en/of de wedstrijd van je kinderen fluiten, dan nodigen wij je namens het bestuur en de scheidsrechterscommissie van harte hier voor uit.

Voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op het examen dien je de online colleges via de website van de KNHB te volgen. Wij kunnen je bij de KNHB als deelnemer van het examen aanmelden, dan ontvang je binnenkort van hen een bevestiging met informatie over het online college. Deze mail bevat tevens een link en een inlog instructie voor deze online lessen. Tip: zorg dat je tijdig met de voorbereiding begint!

Scheidsrechtersexamen

Het online examen vindt plaats op dinsdagavond 14 december om 20.00 uur. Te zijner tijd sturen we je een link naar het examen. Voor het examen hoef je niet in te loggen, je dient dan enkel je naam, bondsnummer en geboortedatum in te vullen.

Vervolg

Als je je kaart hebt behaald, kun je worden ingedeeld om wedstrijden te fluiten. Je krijgt dat dan ruim van te voren via de mail te horen. Als je bent ingedeeld, zul je zelf voor vervanging moeten zorgen als je niet kunt. Uiteraard word je niet direct bij de hoogste teams ingedeeld om te fluiten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om enkel de wedstrijden van je kinderen te fluiten.

De scheidsrechterscommissie zorgt voor de begeleiding van de nieuwe scheidsrechters. Dit kan inhouden dat je samen met een ervaren scheidsrechter wordt ingedeeld om samen een wedstrijd te fluiten. Het kan ook zijn dat er een aparte begeleider bij jouw eerste wedstrijd(en) komt kijken, die je feedback geeft en na afloop de wedstrijd met je bespreekt.

Namens ons allen, heel veel succes met de voorbereiding en het examen! Zet hem op!

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met mij op via 06-12598364 of via [email protected]

Met vriendelijke groet,

Eline Kramer,

namens de scheidsrechterscommissie

 

PS volgend seizoen starten we weer met informatieavonden voor toekomstige scheidsrechters en het volgende examen vindt in april plaats. Mocht je nog twijfelen, neem dan ook even contact met ons op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Menno Boon nieuwe CS plus scheidsrechter

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]