header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Geef de stick door; Maurice Raasveld

Nieuws afbeelding 28-10-2021

Maurice kreeg de stick door van Teddy Tip- in.

Wie is Maurice?

Ik ben 46 jaar, getrouwd met Debbie (secretaris van HC Haarlem) en vader van Gijs en Maud. Wij wonen al sinds 2002 in Haarlem. Ik werk als HR Project Officer bij de BNG Bank in Den Haag. Ik ben zelf ook lid van HC Haarlem bij de trimmers. Al heb ik door Corona en wat drukte de laatste 1,5 jaar niet veel gehockeyd. Vroeger heb ik altijd gehockeyd bij HvW (Hockey Vereniging Westland).

 

Ben je al lang vrijwilliger bij HC Haarlem?

Vanaf het moment dat Gijs bij de Benjamins ging spelen, ben ik als ouder actief geworden binnen HC Haarlem. Ik startte als coach en spelbegeleider. Later deed ik dit ook bij de teams van onze dochter Maud. We organiseerden ook uitjes en pizza’s avondjes met de kleintjes en borrels voor de ouders. Op vrijdag bij de trainingen draaide ik geregeld limonadediensten. Nu de kids ouder worden en in de B en C zitten, fluit ik geregeld. Omdat Gijs keeper is, ben ik sinds 2 jaar, lid van de Keepercommissie en regel ik sinds dit seizoen ook de materialen voor de keepers. Samen met Simone Waijers van de sponsorcommissie hebben we een paar weken geleden Teddy Tip-in in het leven geroepen. Echt heel leuk!

 

Wat betekent HC Haarlem voor jou?

Onze club is echt een gezellige familieclub. Veel mensen kennen elkaar en ik vind het altijd super leuk om iedereen lekker ontspannen op de club te zien. Ik vind het heerlijk om, langs de lijn, de wedstrijden van mijn kinderen bij te wonen en het gezellig met de andere ouders te hebben. Op zondag ga ik wel eens (met Debbie) bij de Heren en Dames kijken. Je bent dan meteen ook lekker buiten.

Voor mij is HC Haarlem ook een fijne club waar ik dingen kan organiseren, die ik leuk vind. De club is hierin altijd super meegaand in en er is best veel mogelijk, als je het maar zelf oppakt en kortsluit met de betreffende Commissie of het Bestuur.

 

Wat wil je de lezers nog meegeven?

Onze club is echt uniek en gezellig. Laten we trots zijn op wat we met elkaar steeds weer weten te bereiken en genieten van de kinderen en onze teams. Natuurlijk is winnen belangrijk, maar spel- en teamplezier nog meer. Tevens wil ik alle leden en ouders/ verzorgers vragen wat trotser te zijn op onze club en soms wat minder te mopperen. Het zijn bijna allemaal vrijwilligers, die deze club draaiende houden. Zij hebben ook allemaal een eigen baan, gezin en sociaal leven. Toch zetten zij zich vaak voor 100% in voor de club.

Tip: Heb je een verbeter idee voor de club, kom met een plannetje, leg het voor aan het Bestuur en vaak kun je het daarna zelf organiseren of oppakken.

 

Aan wie geef je de stick door?

Ik geef de stick door aan Max Engelsman, keeper van de Jongens A3. Ik vind Max altijd super enthousiast en hij pakt ook geregeld wat op voor zijn team.

foto by BAMOSconcepts

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Postadres
p/a Roerdompstraat 20,
2025 CP Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]