header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

Herinnering aan/afmelden scheidsrechter examen of je speelgerechtigheid verliezen

Nieuws afbeelding 6-4-2021

Beste spelers/speelsters of ouders/verzorgers,

Hierbij een oproep voor degenen die op 26 maart een uitnodiging gekregen hebben in de mail voor het scheidsrechter examen, en op 1 april een herinnering, om je voor het examen aan- of af te melden voor de vier mogelijkheden in april en mei.

Alle spelers worden vanaf ongeveer 15,5 jaar enkele malen per jaar opgeroepen om het examen te halen. Alle leden vanaf 17 jaar, dus de 1e jaars A-leeftijd, moeten het scheidsrechters examen gehaald hebben. Reageer alsjeblieft voor maandag 12 april. Reageer je niet, en ben je 17 jaar of ouder, dan kan het bestuur je speelgerechtigheid gaan intrekken.

Je meldt je aan of af voor het examen en de bijbehorende online activiteitendoor het online formulier in te vullen. Je kan in het formulier je vragen of opmerkingen kwijt en je examendatum kiezen. Na aanmelden ontvang je een mail met alle info om je goed voor te bereiden. We bieden naast een e-learning van de KNHB diverse online sessies aan om je maximaal te helpen voorbereiden op het examen.

De kick-off van het examentraject van vanavond wordt verplaatst van vanavond naar de volgende week dinsdagavond 13 april om 19:30.

Ouders/verzorgers meldt je graag aan

Ge├»nteresseerde ouders die willen gaan fluiten of hun scheidsrechters kaart willen halen zijn uiteraard ook weer van harte welkom. Vul voor het aanmelden het aparte online formulier voor ouders in. In dit formulier kan je de examendatum opgeven.

Met sportieve groet,

Scheidsrechterscommissie HC Haarlem

Gerelateerde nieuwsberichten

Online scheidsrechters-examentraject

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]