header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

Online scheidsrechters-examentraject

Nieuws afbeelding 23-3-2021

Beste spelers/speelsters en ouders/verzorgers,

Hierbij goed nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie. Want het examentraject met de verschillende activiteiten dat we aanbieden gaat dit seizoen geheel online, inclusief de examens. We bieden naast de examens nog een drietal aanvullende online sessies aan om je maximaal te helpen voorbereiden op het examen en het fluiten.

Fluiten is een van de zaken die we als vrijwilliger, jeugdlid of ouder doen om de wedstrijden goed te laten verlopen. Omdat we achterlopen in het aantal gehaalde scheidsrechters kaarten bij de jeugd, is het op dit moment lastig om de planning rond te maken.

Daarom aandacht voor het volgende:

Ben je 15 en een half jaar of ouder, dan krijg je heel binnenkort een uitnodiging om je kaart te halen.

Na het halen van jouw scheidsrechters kaart, zal je 1 of 2 keer per jaar ingepland worden om een wedstrijd te fluiten. Hoe meer leden hun kaart hebben, hoe beter we het kunnen verdelen in de planning. Daarnaast is het ook goed om je kaart te halen, omdat je de regels hierdoor goed leert kennen, wat je ook een betere speler maakt!

In april en mei worden er vier examens georganiseerd op de volgende data tussen 20.00 en 21.00:

  • 21 april
  • 27 april
  • 10 mei
  • 18 mei

Houdt je inbox/spambox of de mail van je ouders/verzorgers dus in de gaten, want daar ontvang je in komende dagen de uitnodiging voor het examen. Kun je niet, dan is het belangrijk om je af te melden. Hoe je dat doet, kun je ook lezen in die mail.

We rekenen op je!

Ouders/verzorgers meldt je graag aan!

Ge├»nteresseerde ouders die willen gaan fluiten zijn ook weer van harte welkom. Vul graag voor het aanmelden even het aparte online formulier voor ouders in. In dit formulier kan je de examendatum opgeven. Hierna volgt over ongeveer één week een mail met alle informatie voor de voorbereiding.

Met sportieve groet,

De scheidsrechtercommissie

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]