header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Geef de stick door; Frazer Sim

Nieuws afbeelding 18-3-2021

GEEF DE STICK DOOR!

Frazer Sim kreeg de stick door van Myrtille Koerselman

Frazer klinkt Schots, klopt dat?

Jazeker, ik ben Schots, maar woon al heel lang in Nederland. Ben getrouwd en heb 2 dochters, die in de A1 en C1 spelen. Ik ben zelf ook een fanatieke sporter, zo heb ik meer dan 30 jaar gerugbyd. Ik houd van het buitenleven, ben het liefst in de bergen en geniet, zoals bijna alle Schotten, van een goed dram (=>glas, met voor jou de juiste hoeveelheid…) whisky.

Heb jij vroeger ook zelf gespeeld?

Hoewel ik vroeger heel veel balsporten heb beoefend, waaronder cricket, had ik tot ongeveer 10 jaar geleden nog nooit een hockeystick in mijn handen gehad. Ik deed, zoals veel ouders, een keer mee aan ouderkind hockey en werd gevraagd of ik interesse had om trimhockey te proberen.

Wat heb jij allemaal al voor de club gedaan?

Ik ben vrij snel begonnen met het geven van training aan de jongste jeugd. Daarna ben ik een aantal jaren trainer en coach geweest van de teams van mijn beide dochters. De club heeft mij de gelegenheid gegeven om HT2 trainer en scheidsrechter te worden. Ik geef nu training aan de trimhockeyers, fitnestraining aan de jeugd en sta daarnaast regelmatig te fluiten. Ook help ik als het kan met trainingen en clinics. Twee jaar geleden heb ik ook een hockeyweekend voor de MB2 in Engeland georganiseerd.

Wat betekent HC Haarlem voor jou?

HC Haarlem is een goed georganiseerde sportvereniging, waar iedereen zich thuis kan voelen. Van de jongste jeugd tot trimmers en veteranen, iedereen is altijd welkom. Ook als je minder sportief bent en voor gezelligheid komt, ben je bij HC Haarlem aan het juiste adres. Ik geloof dat je je bij onze club, niet alleen op sportief gebied, maar ook als mens kan ontwikkelen. Ik geniet er nog het meeste van om mijn enthousiasme over te brengen en ik hoop dat de jeugd daarmee, nog fanatieker wordt. Ook vind ik het leuk om te zien dat de trimmers mijn dynamische warming up fanatiek oppakken!

Aan wie geef jij de stick door?

De stick geef ik door aan Erwin van der Weijden. Erwin, technisch manager bij HC Haarlem, heeft mij enorm geholpen toen ik de jeugd ging trainen en heeft mij destijds erg gemotiveerd om de HT2 training te gaan volgen. Zijn inzet en ambitie om de jeugd op een hoger niveau te brengen, spreekt mij erg aan!

 

Foto by BAMOS Concepts