header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Geef de stick door; Myrtille Koerselman

Nieuws afbeelding 18-2-2021

Myrtille Koerselman kreeg de stick van Desirée Peetoom.

Vertel eens wat meer over jezelf?
Ik woon sinds 21 jaar in Haarlem, waar we gewoonlijk genieten van terrasjes in de stad, de filmschuur, lopen in de duinen en lekker uit eten gaan. Ik werk als kwaliteitsmedewerker/orthopedagoog bij een autismecentrum en ben getrouwd met Erik Geraads (die zowel als vrijwilliger als trimhockeyer ook actief betrokken is bij onze club) en heb drie dochters waarvan de jongste twee nog bij HC Haarlem hockeyen.

 

Heb jij vroeger zelf ook gespeeld?

In mijn jeugd hockeyde ik bij MHC Uden, in het lelijkste tenue allertijden; grasgroene
kniekousen, donkerbruin rokje en knalgele blouse. Bij HC Haarlem ben ik op de maandagen, nog even actief lid geweest als trimhockeyer. Maar vanwege een kwetsbare knie ben ik hier mee gestopt. Erg jammer, want hockey blijft natuurlijk gewoon het allerleukste spelletje.

Wat heb je allemaal al voor de club gedaan?
Vanaf 2015-2019 ben ik teambegeleider geweest bij verschillende teams van onze dochters. Sinds oktober 2016 pak ik de ledenadministratie op. Zo ben ik ook op een andere manier betrokken bij de club. Ik kan het iedereen aanraden; je leert zo de ins en outs kennen en je ontmoet meer mensen, dan alleen de ouders van de teams van mijn kinderen.

 

Wat betekent HC Haarlem voor jou?
HC Haarlem is voor mij, ons, een gezellige plek, om lekker naar toe te fietsen, onder het genot van een drankje naar verschillende wedstrijden te kijken en met allerlei ouders te kletsen. Net als iedereen missen we het samen zijn op de club en het aanmoedigen langs de lijn. Maar we hopen dat dit gauw weer kan. Ook zie ik steeds meer buurtkinderen bij HC Haarlem op de velden! Een goede ontwikkeling!


Aan wie geef jij de stick door?

Ik geef de stick door aan Frazer Sim. Ik ken hem als een zeer betrokken, positieve en enthousiaste ouder uit een voormalig team van één van mijn dochters. Hij traint verschillende teams, is lekker fanatiek en hij zorgt er zelfs voor dat er bij de hockeytrainingen ook wordt gerugbyd. Zo zorgt hij ervoor dat de conditie van HC Haarlem een beetje boven het landelijk gemiddelde getrokken wordt, tenminste dat is het streven ;-). Verder staat hij staat altijd klaar om mee te helpen, bij alles wat er speelt op de club.

 

Vind jij het leuk om je in te zetten voor de club? Dat kan, want we zoeken voor Myrtille een fijne opvolger. Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Myrtille Koerselman via[email protected]

 

Foto by BAMOS Concepts