header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Jeugd ABC11D en 8DEF

Belangrijk: informatie trainingen en wedstrijden vanuit de TCO

Nieuws afbeelding 3-1-2021

Beste Haarlemmers,

 

Allereerst natuurlijk een onwijs mooi, succesvol, gezellig en gezond 2021 gewenst💫 

 

Qua trainingen bereiden we ons voor op de planning van de KNHB, dat zou inhouden dat de jeugdcompetities starten op zaterdag 30 januari 2021. Met dat uitgangspunt in ons achterhoofd -maar wetende dat het ook zomaar anders kan zijn- hebben we het volgende programma voor ogen:

 

*Periode 4 jan t/m 19 jan*

We trainen -mits het weer dat toelaat- buiten met zaalsticks en zaalballen op de zaalvelden. We houden het zaaltrainingsschema aan, dus trainen op dezelfde tijden als voor de vakantie. We proberen voor de ABCD & 8E wedstrijdjes met de zaalregels te organiseren op zaterdagen 9 & 16 januari op ons eigen complex. De wedstrijdplanning volgt zsm deze week.

 

*Periode 19 jan t/m 13 feb*

Mits de zalen weer open gaan trainen we binnen in de kennemer sporthal en proberen we voor de ABCD & 8E weer interne wedstrijden te organiseren in de weekenden.

 

*Periode vanaf 25 jan*

De hockeybond heeft aangegeven de ambitie te hebben om vanaf 30 januari weer op te starten met de reguliere competitie. Mocht dit inderdaad een realistisch scenario zijn zullen we ons daarop voorbereiden door vanaf 25 januari naast de zaaltrainingen ook een keer in de week buiten veldhockey te trainen. Hiervoor zal tegen die tijd een extra trainingsschema komen. 

 

*Periode vanaf 1 maart*

We starten buiten met het volledige trainingsschema en vervolgen de reguliere competitie.

 

De eerstvolgende persconferentie is op dinsdag 12 januari, waarna de KNHB vermoedelijk ook met een update zal komen over de start van de jeugdcompetities. Zodra deze update er is gaan we weer kijken naar onze planning. 

 

Veel plezier met de trainingen & wedstrijden en tot op de velden!

 

Sportieve groet,

 

TC en Zaalcommissie

Bijlage

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]