header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Nieuwsbrief HC Haarlem - december 2020

Nieuws afbeelding 1-12-2020

Beste HC Haarlemmer,

Hierbij ontvangen jullie alweer de volgende nieuwsbrief, want er is veel te melden. Zo willen wij jullie bedanken voor alle steun de afgelopen maanden, maar blikken we ook vooruit naar de komende periode.

#SamenSterker

Graag bedanken we alle coaches, scheidrechters, begeleiders, vrijwilligers en commissieleden voor het mogelijk maken van de HC Haarlem Battles voor de jeugd. 

Ook willen we alle leden graag bedanken voor het betalen van de contributie. Het is een moeilijke periode voor veel van ons en dan is het fijn om te merken dat jullie de club een warm hart toe dragen. Door de contributie inkomsten kunnen we de club draaiende houden, ondanks het wegvallen van verschillende andere bronnen van inkomsten. Dank daarvoor!

Zaal

De jeugd gaat vanaf deze week de zaal in. Om alles logistiek in goede banen te leiden, vragen wij de instructiefilmte bekijken. We wensen de jeugd heel veel zaalplezier! En… kom je met de fiets… zet je licht aan!

Status 2e waterveld

Het afgelopen jaar is het bestuur samen met de stichting druk bezig geweest met een lobby bij de gemeente inzake de aanleg van een tweede waterveld op veld 1. Het goede nieuws is dat we akkoord gekregen hebben voor de aanleg van het tweede waterveld! Voorwaarde is dat we een bedrag van 125.000 euro zelf bijdragen en dit moeten we voor 1 april 2021 rond hebben.

Hoe staan we er financieel voor en wat vragen we aan jou?

De afgelopen 2 jaar zijn we al druk bezig geweest met het inzamelen van geld voor het waterveld door acties zoals de RaboClub support 2019 & 2020, Grote Clubactie 2019 & 2020, Trainingsdagen zomer- & herfstvakantie en de Dopper actie. Met al deze acties hebben we een bedrag van € 22.750,- opgehaald!

Op dit moment zijn we bezig met het aanvragen van een aantal subsidies waaronder het Schipholfonds en de BOSA. Tevens zijn we in gesprek met een mogelijke naamgever, start de CarWash actie en lopen er nog andere aanvragen.

Het doel is om voor 1 april met elkaar 20.000 euro binnen te halen!

We willen alle teams en commissies daarom oproepen leuke, ludieke acties te organiseren! Te denken aan: een doelpunten actie tijdens de onderlinge zaalwedstrijden, aangaan van een challenge, je goede voornemen laten sponseren, verzamelen van lege flessen, verkoop van oliebollen, kerstkransjes, het organiseren van een digitale pubquiz etc.

Heb je een actie bedacht, stuur deze naar onze coördinator waterveld acties: Simone Raanhuis via [email protected]. Simone coördineert de acties en zorgt regelmatig voor een statusupdate. Stuur vooral ook foto’s en filmpjes van jullie acties naar ons door. We delen ze graag op de HC Haarlem website en de socials.

Aankondiging van een bijzondere ledenvergadering (14 januari 2021)

Volgens de statuten van HC Haarlem moet het verenigingsbestuur, bij een uitgave van meer dan € 25.000,- toestemming krijgen van de leden. Voordat we de gemeente definitief opdracht geven voor aanschaf van het waterveld, organiseren we daarom een bijzondere algemene ledenvergadering. Deze zal online plaats vinden op donderdag 14 januari a.s. om 20:00 uur. Hiervoor ontvang je medio december een uitnodiging.Carwashen voor het tweede Waterveld

Wil jij ook je auto wassen met korting én gelijk een bijdrage leveren aan het tweede waterveld? Dat kan! Lees dan verder:

Wat houdt de actie in?

Met een clubvoucher krijg jij € 4 euro korting op het programma van € 17,50 bij CarwashPlus. Je betaalt dus maar € 13,50 euro voor het allerbeste wasprogramma! Bij iedere ingeleverde voucher doneert CarwashPlus €2 aan HC Haarlem voor ons nieuwe waterveld.

Hoe werkt het?

·Ga naar carwash-plus.clubwassen.nl

·Zoek HC Haarlem

·Vraag jouw speciale clubvoucher aan

·Laat je voucher scannen bij de CarwashPus

·CarwashPlus doneert € 2 aan HC Haarlem

Waar zit de CarwashPlus?

Je bent er vast al vaak langsgereden. De CarwashPlus zit aan de Oudeweg 155 in Haarlem. Ze zijn iedere dag geopend van 8.00 tot 20.00 uur, ook in het weekend.

Maak ook nog eens kans op een gratis wasbeurt!

Was je je auto bij de CarwashPlus, laat het dan weten via Instagram met de #ikwasmeevoorhetwaterveld. Vergeet niet @hchaarlem en @carwashplushaarlem in je post te taggen. Iedere maand geven we een gratis wasbeurt t.w.v. € 17,50 weg aan de meest originele post.HC Haarlem vanaf 1 januari 2021 geheel rookvrij

Veel jeugdleden brengen een groot deel van hun vrije tijd door op onze club. We geven hen graag het goede voorbeeld en staan voor een gezonde en veilige sportomgeving. Daarom zetten we vanaf 1 januari 2021 de stap naar een geheel rookvrij sportterrein.

Zo beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Want sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Vanaf 1 januari 2021 zijn wij dus geheel rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! Wel vragen we rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op ieders medewerking om samen te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Met een rookvrij sportterrein dragen we actief bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. Meer informatie over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.


Tot slot

We begrijpen dat het veel informatie in een nieuwsbrief is. Mochten er vragen zijn n.a.v. deze nieuwsbrief, dan kunnen jullie mailen naar [email protected]. Via dit email adres zorgen we dat de vraag bij de juiste commissie of contactpersoon terecht komt.

We wensen de jeugd nogmaals veel zaalplezier en wensen jullie alvast een fijne, gezonde en sportieve decembermaand toe!


Met sportieve groet,

Het Bestuur en de diverse Commissies en Vrijwilligers

HC Haarlem

Gerelateerde nieuwsberichten

In memoriam: Cecilia van Gennip - Verberne

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]