header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Geef de stick door;

Nieuws afbeelding 19-11-2020

Geef de stick door;

5 vragen aan Raymond Daniëls voorzitter HC Haarlem

Wie zorgt ervoor dat de velden er altijd keurig bij liggen en wie speelt al een eeuwigheid bij onze club? Wie regelt de administratie of wie zijn onze ereleden? Wie plant de wedstrijden en regelt de trainingen? Wie zijn die scheidsrechters en wie staat voor dag en dauw achter de bar....

Deze nieuwe vaste rubriek laat je kennis maken met onze vrijwilligers, bestuur en bijzondere leden. Deze eerste stick is voor onze voorzitter Raymond Daniëls.

Raymond vertel eens iets over jezelf?

Ik ben Raymond Daniëls - 40 jaar oud. Ik ben een echte Mug, woon al mijn hele leven in Haarlem, sinds 6 jaar in Haarlem Noord met mijn vrouw en 2 zoons van 8 en 3 jaar oud. Energie krijg ik van spinnen, racefietsen maar zeker ook op zondag met ons (vrienden) team veteranen A te hockeyen en daarna te genieten van een gezellige derde helft, vaak aangevuld met de dames en kinderen. Opladen doe ik ook op vakantie met mijn gezin, even weg samen.

Wanneer en waarom ben je actief geworden bij de club?

Sinds 2001 spelend lid van HC Haarlem, waar ik sindsdien met veel plezier in diverse teams speel, momenteel in Veteranen A en een heel deel van mijn vriendenkring heb opgebouwd. Ook mijn vrouw en oudste zoon hockeyen bij de club. De jongste kan niet wachten! In het werkende leven ben ik Projectleider in de Wegenbouw.

Wat is jouw motivatie om voorzitter van HC Haarlem te worden?

In het bestuur vervul ik sinds 2016 het voorzitterschap. Ik geloof dat een club alleen kan bestaan bij de gratie van zijn/haar leden. Bij de inzet van betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Na in de voorgaande jaren veel gebruik te hebben gemaakt van alle faciliteiten en zitting te hebben gehad in de barcommissie, kas controlecommissie als wel het Stichtingsbestuur, wilde ik graag meer voor de club betekenen.

Wat is jouw ambitie voor de club?

Mijn ambitie is dat de club langdurig kan blijven voortbestaan en ik gun mijn kinderen en die van anderen, dat zij over 15 jaar ook nog bij de club kunnen hockeyen. Een club waarbij zowel tophockey als breedte hockey ofwel prestatie én plezier hand in hand gaan. Het clubgevoel is iets heel moois en waardevols, waarbij ik hoop dat zij dat ook mogen beleven. In een tijd waarbij wij als volwassenen geleefd worden en waarbij iedereen een druk leven lijkt te leiden, hoop ik te laten zien dat we met elkaar en inzet van velen een prachtige sportieve en warme plek kunnen bieden aan junioren, senioren en veteranen om met elkaar te hockeyen en te ontspannen.

Aan wie geef jij de stick door en waarom?

Ik geef graag de stick door aan Yvonne de Waal Malefijt; oudste teamlid van Dames A, erelid van HC Haarlem en één van onze topvrijwilligers. Zij is onlangs 65 jaar geworden, goede reden om in het zonnetje te worden gezet, toch?!

Wil je ook graag iets doen voor onze mooie club, neem dan contact op met [email protected]

Wil je ook een bijzonder persoon opgeven, neem dan contact op met [email protected]o.v.v. geef de stick door!

#geefdestickdoor #hchaarlem #hockey

 


Photo’s by BAMOS concepts

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwsbrief HC Haarlem - april 2021

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]