header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Zaaltrainingen 20/21

Nieuws afbeelding 8-11-2020

Onderstaand bericht is vandaag naar alle coaches, begeleiders en teammanagers gestuurd


T.a.v. de Jeugdleden:

Helaas heeft de KNHB besloten om n.a.v. de recente Covid-19 maatregelen toch geen zaalcompetitie te organiseren. We hebben nagedacht over wat we jullie binnen de huidige maatregelen toch kunnen bieden;

1)We organiseren voor de jeugdteams één keer in de week zaaltrainingen met onderlinge wedstrijden. De start hiervan staat gepland in de week van 30 november in de Kennemer Sporthal in Haarlem. Deze accommodatie is volledig COVID-19 proof ingericht. Deelname aan de zaaltrainingen is vrijwillig en de kosten bedragen ongeveer € 55,- per deelnemer/deelneemster (voor de Jongste Jeugd is dat € 25,- per deelnemer/deelneemster) . Deze kosten zijn een voorlopige inschatting en afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de mogelijkheden.

Naast het bieden van zaaltrainingen willen wij in het weekend van 12-13 of 19-20 december een intern zaaltoernooi organiseren. Zodra hierover meer bekend is worden jullie geïnformeerd.

 

2)Het besluit van de overheid zorgt er ook voor dat alle veldcompetities nog niet herstart kunnen worden. De KNHB vindt het belangrijk aan te geven nog altijd voldoende mogelijkheden te zien om, zodra dat door de overheid weer is toegestaan, de competities op te pakken en uit te spelen. De KNHB streeft ernaar, vanzelfsprekend passend bij de dan geldende maatregelen, in januari de competities te hervatten en hoopt dat op 9 en 10 januari de eerste competitiewedstrijden weer kunnen worden gepland. Als dat het geval is, worden de lopende veldhockeycompetities direct hervat.

Tot en met zaterdag 28 november wordt de huidige cyclus van doordeweeks trainen en in het weekend spelen van onderlinge wedstrijden voortgezet.

Graag vernemen wij voor woensdag 11 november of jullie team(nog steeds)aan zaalhockey meedoet en tevens ontvangen wij graag een lijst met de namen van de individuele spelers/speelsters. Graag per email aan [email protected]

We realiseren ons dat dit kort dag is, we doen er alles aan om jullie z.s.m. verder te berichten.

--------

T.a.v. de senioren:

Helaas heeft de KNHB besloten om n.a.v. de recente Covid-19 maatregelen toch geen zaalcompetitie te organiseren. We hebben nagedacht over wat we jullie binnen de huidige maatregelen toch kunnen bieden;

1) We hebben besloten om voor de seniorenteams zaaltrainingen te organiseren. Uiteraard worden de huidige COVID-19 richtlijnen nageleefd en dat betekent dat in groepjes van 2 personen mag worden getraind mits de 1,5 meter wordt gewaarborgd. De eerste zaaltraining staat gepland inde week van30 november in de Kennemer Sporthal in Haarlem. Deze accommodatie is volledigCOVID-19proofingericht.Deelname aan de zaaltrainingen is vrijwillig en de kosten bedragen ongeveer € 55,- per deelnemer/deelneemster. Deze kosten zijn een voorlopige inschatting en afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de mogelijkheden.

2) Het besluit van de overheid zorgt er ook voor dat alle veldcompetities nog niet herstart kunnen worden. De KNHB vindt het belangrijk aan te geven nog altijd voldoende mogelijkheden te zien om, zodra dat door de overheid weer is toegestaan, de competities op te pakken en uit te spelen. De KNHB streeft ernaar, vanzelfsprekend passend bij de dan geldende maatregelen, in januari de competities te hervatten en hoopt dat op 9 en 10 januari de eerste competitiewedstrijden weer kunnen worden gepland. Als dat het geval is, worden de lopende veldhockeycompetities direct hervat.

Graag vernemen wij voor woensdag 11 november of jullie team (nog steeds) aan zaalhockey meedoet en tevens ontvangen wij graag een lijst met de namen van de individuele spelers/speelsters. Graag per email aan [email protected]

We realiseren ons dat dit kort dag is, we doen er alles aan om jullie z.s.m. verder te berichten.

Met sportieve groet,

De Zaal & Wedstrijdcommissie

 

 

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]