header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Aangescherpte maatregelen per 14-10-2020

Nieuws afbeelding 18-10-2020

Beste leden, ouders en/of verzorgers van onze jeugdleden,

 

Zoals jullie weten is er afgelopen dinsdag 13 oktober een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om sociale contacten en reisbewegingen te beperken, met als doel de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Voor de sport betekent dit dat alle competities voor 4 weken zijn stilgelegd en dat iedereen vanaf 18 jaar alleen mag sporten met inachtneming van 1,5 meter en in groepen niet groter dan 4 personen. Wat betekent dit concreet?

Jeugd

- Competitiewedstrijden worden afgelast tot en met 11 november a.s.

- Trainingen gaan gewoon door volgens het normale schema.

- Onderlinge wedstrijden mogen gespeeld worden. De wedstrijdcommissie buigt zich hierover en zal spoedig meer informatie geven.

- De overige regels blijven gelden; geen publiek op de club, afzetten op het parkeerterrein, eigen fruit/bidon mee, clubhuis en kleedkamers zijn gesloten en wc kan gebruikt worden.

Senioren

- Competitiewedstrijden worden afgelast tot en met 11 november a.s.

- Trainen is helaas niet toegestaan. Er wordt nagedacht over een manier om met 4 personen te trainen. Hierover later meer.

 

De KNHB wil, zodra dit volgens de overheidsmaatregelen weer kan, de competities hervatten en treft hiervoor de voorbereidingen. De doelstelling is en blijft dat alle niet gespeelde wedstrijdrondes later, bijvoorbeeld eind november of in december, alsnog worden gespeeld. Hiervoor wordt ook de winterperiode ingezet. In de planning zal rekening worden gehouden met de teams die gaan deelnemen aan het zaalhockey, zodat beide mogelijk is. Een en ander is uiteraard afhankelijk van de datum vanaf wanneer er weer mag worden gespeeld.

 

We raden je aan om de actuele berichtgeving via onze social media kanalen, mail, de website en de HC Haarlem app goed in de gaten te houden.

 

Voor nu…. blijf gezond en let een beetje op elkaar!

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]