header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

Clubscheidsrechter examens uitgesteld

Nieuws afbeelding 4-10-2020

Beste spelers/speelsters en ouders/verzorgers, 

 

Hierbij nieuws over de clubscheidsrechter examens in 2020. De scheidsrechterscommissie had alles geregeld, inclusief toestemming van de Gemeente Haarlem, om op 4 en 12 november zo'n 180 man te kunnen laten examineren in de Sporthal Kennemer Sportcenter. Vanwege het zeer onzekere verloop van de corona crisis, en het feit dat er op dit moment er ook geen CS-examens in sporthallen worden afgenomen door examinatoren, hebben we echter moeten besluiten deze examens door te moeten schuiven. Naar het eerste kwartaal van 2021. We vinden dit heel vervelend voor de club, omdat door het gebrek aan scheidsrechters degenen die al wel hun kaart hebben nu vaker ingedeeld moeten worden. Hierbij vragen we jullie nogmaals hiervoor om je begrip en hulp in deze bijzondere tijden.

Eind november zal er wel een online spelregelavond (webinar) voor de zaalhockey georganiseerd worden voor zowel zaalhockeyers als scheidsrechters. En als het kan een oefenavond praktijk fluiten in de zaal. Nadere informatie volgt in november.

Verder organiseert de KNHB diverse webinars volgende week in de week van de scheidsrechter, zie https://www.knhb.nl/nieuws/spelregel-webinars-tijdens-de-week-van-de-scheidsrechter voor meer informatie en aanmelden.

 Tot slot is onze commissie op zoek naar versterking, mocht je meer willen weten dan graag even een reactie naar [email protected]

Namens de scheidsrechterscommissie,

Herman Caron

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]