header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Nieuw seizoen, nieuwe H1 staf!

Nieuws afbeelding 13-9-2020

Nieuw seizoen, nieuwe staf!

Nieuwe ambitie?

Heren 1 is druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Eerste oefenwedstrijden zijn achter de rug. Hierin is de veranderde speelwijze al terug te zien. Andere speelwijze? Komend seizoen gaat Heren 1 met positief spel, agressief druk zetten en voorwaarts gericht voor een hoge klassering.

Kom eens kijken bij één van onze thuiswedstrijden!

- Zondag 13 september om 14.45 - Purmerend

- Zondag 27 september om 14.45 - Fit

- Zondag 11 oktober om 14.45 - Spandersbosch

Wat je ook zal zien is dat de staf een andere samenstelling heeft. Bekende gezichten in nieuwe rollen en nieuwe gezichten. Coach Simon van de Kamer, die aan zijn 4e seizoen begint als coach, stelt de staf even voor.

"Nadat het vorige seizoen abrupt door het Coronavirus werd beëindigd ben ik erg blij dat we weer mogen spelen om het "echie”. We hebben in de hockeyloze periode niet stil gezeten en veel vernieuwd. Het belangrijkste is dat heren 1 dit jaar de beschikking heeft over 2 nieuwe assistenten. Pieter Vlek en Dimitri Zandvoord. Pieter is een nieuw oud gezicht bij Heren 1. Als oud-hoofdcoach van heren 1 heeft hij de club in 2 jaar tijd naar de Eerste klasse gebracht. Dimitri begint aan zijn 2e seizoen op Haarlem. Vorig jaar was hij verantwoordelijk voor de dames 2. Dit seizoen gaat hij naast het assisteren van heren 1 ook de Jongens A1 coachen. We hebben ook een nieuwe manager Jeroen Bruggeman. Jeroen loopt al 8 jaar rond op de club en heeft altijd het team van zijn zoon David begeleidt. Dit jaar stapt Jeroen over van de JB1 naar de heren 1.

Met deze nieuwe staf en enkele nieuwe spelers hopen we als heren 1 op goede en spectaculaire wedstrijden op de zondag. Waarbij we als 1 team knokken voor de punten. Zodat we weer allemaal op de club van een echte Haarlemse zondag kunnen genieten, samen met elkaar."

Tot snel langs de lijn!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]