header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Verzamelen Bison Bowling, D-kamp & Gevonden voorwerpen

Nieuws afbeelding 8-9-2020

Verzamelen bij Bison Bowling

Sinds een aantal jaren is de parkeerplaats bij Bison Bowling een populaire plek om bij uitwedstrijden te verzamelen. Nu is deze plek echter zo populair geworden dat er in het weekend zoveel verzamelverkeer is en auto's en fietsen staan, dat de gasten van Bison Bowling maar beperkt plek hebben en er soms zelfs niet meer bij kunnen.

 

Het vriendelijke verzoek daarom om een andere plek met je team te kiezen om te verzamelen.

 

Namens het bestuur en Bison Bowling alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

 

D-kamp

 

Ieder jaar is het een enorm leuk event en iets waar de D-jeugd naar uit kijkt; het D-kamp! Helaas gooit Corona ook hier roet in het eten. Na zorgvuldig wikken en wegen is er het lastige besluit genomen om het D-kamp dit jaar (in de herfstvakantie) niet door te laten gaan.

Coronaproof logeren met zoveel jeugd & begeleiders is heel lastig en we vinden dat we hier als club onze verantwoordelijk in moeten nemen. Er wordt op dit moment nagedacht over een alternatief in de vorm van trainingsdagen. Hierover later meer.

 

 

Gevonden voorwerpen

De gevonden voorwerpen hangen er nog t/m woensdagavond. Op donderdag gaan we de overgebleven spullen aan een goed doel doneren. Dus mocht je nog iets missen, graag vandaag of morgen een kijkje nemen op de club!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]