header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Vooraankondiging: Binnenkort start van de Grote Clubactie!

Nieuws afbeelding 7-9-2020

Vooraankondiging: Binnenkort start van de Grote Clubactie!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Ons doel voor dit jaar is: 4.500 euro inzamelen voor een tweede waterveld.

Coronaproof loten verkopen

Jeugdleden (Benjamins, E & F) kunnen dit jaar coronaproof loten verkopen. Op de voorzijde van het boekje staat een een QR-code, kopers kunnen op afstand de code scannen met hun telefoon. De boekjes worden binnenkort bij de training uitgedeeld.

Ook sturen wij de jeugdleden (Benjamins, E, F & D) een mail met een link naar hun eigen verkooppagina van de Grote Clubactie. Let op: de jeugdleden - D ontvangen geen boekje maar hebben online de mogelijkheid om te verkopen. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen voor kopers maar ook voor de verkopers zoals o.a. een Nintendo Switch of een fiets!

Online Superloten seniorenteams

Nieuw dit jaar, Superloten verkopen kan nu ook online!

Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heefteen waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (= € 120,-) direct naar de club. De Superloten kunnen worden verkocht aan bestaande en nieuwe sponsoren, maar ook aan onze seniorenteams. De club maakt met de verkoop van Superloten ook nog eens kans op een extra prijs van € 5.000 euro voor het organiseren van een evenement (uiteraard coronaproof). We hopen dan ook dat zoveel mogelijk teams meedoen. Doet jullie team ook mee?

Wil je meer weten over de superloten? Kijk dan: Film Superloten

Start verkoop loten

Je mag op 19 september starten met de verkoop van loten, niet eerder. Graag houden wij ons aan deze regel van de Grote Clubactie.

Wij zullen jullie de aankomende periode blijven informeren over deze actie. Door middel van de online verkoop kunnen we de tussenstand gemakkelijk met jullie delen!

Heb je nog vragen? Mail naar: [email protected]Voor meer info: Grote Clubactie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]