header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Corona update na 28 april a.s.

Nieuws afbeelding 21-4-2020

Beste (jeugd)leden,

 

Vanavond hebben we van Minister President Rutte vernomen dat onze jeugdleden, vanaf 28 april, weer mogen sporten.

"Voor de jeugd tot 12 jaar (D-jeugd) is het vanaf 28 april weer mogelijk te gaan trainen, voor de oudere jeugdteams tot en met de A-leeftijd zijn – in beperktere mate – ook weer trainingsmogelijkheden maar wel met anderhalve meter afstand.”

 

Hier zijn wij heel blij mee!

 

Samen met de gemeente Haarlem en de KNHB gaan we kijken, hoe wij dit volgens de vastgestelde RIVM richtlijnen vorm gaan geven. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit direct communiceren.

 

Sportieve groeten,

Het Bestuur


 

NB de KNHB heeft net op haar site laten weten dat zij alle competities van dit seizoen (2019-2020) beëindigen:

De maatregelen zoals die zijn afgekondigd bieden de jeugd tot en met de D en de C tot en met de A-jeugd 18 jaar vanaf 28 april weer enige ruimte te trainen. Daar is de KNHB vanzelfsprekend blij mee! Een substantieel aantal hockeyers (155.000 jeugdleden) kan daardoor weer gaan bewegen op de verenigingen. Tegelijkertijd zijn verplaatsingen van teveel mensen nog altijd niet gewenst en zijn alle andere maatregelen niet aangepast tot 20 mei. Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond heeft het bondsbestuur van de KNHB daarom besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities.

Dit besluit heeft het bondsbestuur van de KNHB genomen om ook de komende periode te blijven aansluiten op de overheidsmaatregelen, het RIVM en NOC*NSF om er zo gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. Dat blijft ook het vertrekpunt voor alles wat de KNHB de komende periode doet, van de F-jeugd tot de nationale teams. We rekenen daarbij net als de afgelopen periode op het begrip van alle hockeyers en verenigingen. Tegelijkertijd hopen we dat ook de seniorenhockeyers en speciale doelgroepen (ParaHockey en Fithockey) weer mogelijkheden gaan krijgen voorzichtig en met beleid alsnog met veel plezier op de verenigingen terecht kunnen.

Meer informatie, check www.knhb.nl


Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]